Coruptia a distrus drumurile. Cat e spaga?! Autoritatile (ISCTR, Politie) protejeaza MAFIA.

23 Noiembrie 2021, 10:40 | 1.678 | 0
Drumuri
Car Universal

Autocamioanele sunt incarcate cu peste 60 de tone, desi masa totala maxim autorizata e de 40 de tone. Camionetele sunt modificate (axa, grup, arcuri, obloane) si in loc de 1 tona sunt incarcate cu 6 tone (unul dintre exemple). Toate acestea se fac cu protectia autoritatilor.

Nisipul si cerealele sunt principalele marfuri transportate. Remorcile si semiremorcile sunt mari, pentru volum, dar nu trebuie incarcate la capacitate pentru ca se depaseste greutatea legala. Ce sa mai zicem de faptul ca se face si un mot peste obloane.

Ne miram cum de mai avem drumuri  cand tir-urile au incarcaturi mai mari cu 20 de tone peste cat este legal. Dovada ca nu spunem prostii, clic aici si aici

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.