SC TONELLI SA ( ex.EURO- CASA SRL): Cofetarie sau gainarie? Rahat arabesc sau gainat de pasare?

22 Noiembrie 2021, 06:02 | 2146 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Gainat

SC TONELLI SA ( ex.EURO- CASA SRL): Cofetarie sau gainarie?

Rahat arabesc sau gainat de pasare? Nu conteaza ce preferati,  ca e tot aia!
Avind in vedere faptul ca: ,,gazul natural,, din care se fac ,,ingrasamintele chimice ,,valoreaza cit platina ( din cenusa de pirita a combinatului), se pare ca principala activitate a fermei de gaini va fi productia de gainat, mult mai rentabila, ca cea de oooooua!
Chestia asta l-a bagat in boala si pe Hamlet, cu asa celebra zicere: ,,E ceva putred in Dane-marca asta, caci pute groaznic,,!
Combinatul ar fi intrat direct in faliment, daca n-ar fi deja in insolventa!( n.r. alt invidious patronu-poluatoru’, noroc ca sta inca la zuhaus!).
Ultimul care priveste cu jind la bucata de rahat de pasare, e seful de bac ( bamporu’ nu examenul!), caci tir-urile lui europene, pline de ingrasaminte chimice, din Ucraina, Rusia si Bulgaria fac cale intoarsa, din lipsa de clenti! Pacat omu’ facuse o specializare in Bulgaria tot pe teme agricole: tractoare, combine, pluguri etc si a scapat si nevinovat! Atit a putut DNA-ul bulgaresc!
Producatorii evazionisti de alcool din: zeama de pufoaica, electrozi de sudat si gainat de pasare, vor pune si el lacatu’ pe usa!
Insa cele mai suparate sint autoritatile de mediu! Cum naiba mai faci tu controale ,, tematice,,:POV si MOV, fara oua??? Doar cu gainat???

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.