Politistii de la Permise si Inmatriculari, prinsi cu mita, au averi mult peste veniturile lor

21 Noiembrie 2021, 17:09 | 2.609 | 3
Permise
Car Universal

Comentariile zilei

Legat de cercetarea de la Permise și Înmatriculări

Poate se lărgește cercul de suspecți si la membrii familiei, de ex familia Lupu: Stelian si Gina. Și cum a ajuns Dna Gina director adjunct la somaj la Alexandria…..prin prisma legăturii cu Bitanu, asta după ce a fost angajata de Carmen Dan. Și poate se întreabă lumea de unde au vila la Măgura si apartament in București si 4-5 mașini, si telefoane de ultima ora si concedii făcute prin America si Dubai

ROG DNA SA VERIFICE CATE MASINI CU NR VEL I-AU VANDUT TIGANII LUI VELCEA LA DIFERITE PERSOANE, APOI TIGANI VENEAU LUAU MASINA DE LA OM SI NUMAI RESTITUIAU TOTI BANII, ASTFEL OMUL ERA PĂGUBIT CU 5 MII. OMUL MERGEA LA PROCURATURA SI ACOLO NU DEMARA ANCHETA. MULTI PAGUBITI DE VELCEA.

3 comentarii Comentează

 • #3
  Nelu Roman pe 5 Decembrie 2021, 15:38
  Minciuni
  Il cunosc personal pe Lupu Stelian si sunt sigur ca este doar o incercare de a-l face sa demisioneze sau orice altceva. Au vazut ca nu-l pot dobora si incearca prin tot felul de manevre si minciuni. El a ajuns in postul respectiv doar prin munca si seriozitatea de care da dovada. Cei care spun ca a facut avere trebuie sa stie ca el vine dintr-o familie buna. Nu cred ca daca cineva face studii si se sacrifica sa ajunga unde a ajuns el nu merita o casa sau o masina.
 • #2
  Jkl pe 21 Noiembrie 2021, 19:29
  …….,,,urmează
  Intrați la DSV Teleorman și veți vedea ca este la fel ca la poliția Teleorman .la DSV Teleorman îl veți găsi pe Duamante || (ianculescu)
 • #1
  Elena pe 21 Noiembrie 2021, 17:56
  despre politie
  cainii latra,ursul merge

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.