Inca un politist de la Permise si Inmatriculari a fost luat pe sus de catre DNA

18 Noiembrie 2021, 15:57 | 2.878 | 4
Politia.
Car Universal

DNA intră tare  la permise și înmatriculări Teleorman: Încă un polițist luat pe sus.
Este vorba de Dan Eib, devenit celebru după ce un polițist i-a reținut plăcuțele de înmatriculare, fiindcă erau neconforme.

Acesta a fost luat la DNA și după lungi ore de audieri, plasat sub control judiciar.

Totul se întâmplă după ce două alte persoane, printre care un alt ofițer de poliție, Cristi Velcea, au fost arestate, și după ce DNA a descins în sediul de la permise și înmatriculări Teleorman.

Dosarul se pare că se adâncește iar putregaiul iese la suprafață, iar noi vom reveni cu detalii despre evoluția evenimentelor.

sursa: impactnews.ro

4 comentarii Comentează

 • #4
  Buca da cuvințel de onoare pe 19 Noiembrie 2021, 20:13
  ………Ghiță
  La poliția din Teleorman carmen Dan și -a promovat oamenii cu acordul PSD-ul și al lui Dragnea .DRagnea trebuia sa fie președintele României. Dar primi care l-au făcut vulnerabil a fost fiulsau. Stefanel ajutat de Ilie dragne (Măscăriciul din Buc*rești) și Ilie Elena directoarea care a participat și la distrugerea Ciclexului)
 • #3
  Pescu pe 18 Noiembrie 2021, 22:17
  Pentru Mușat Tudorel
  In sc*rt timp îți vine și tie rândul, o sa te duci unde ți-e locul .Păcat de familia aia frumoasa pe care spuneai tu că o ai
  Tu o sa te duci la pușcărie, iar doamna o sa bage Pele in ea mai multe decât a băgat in tinerețe .
  Că-și așa ii este poftă
 • #2
  Cetățean din Zimnicea pe 18 Noiembrie 2021, 20:30
  DNA
  Să vină DNA, să vină să îi ia!
 • #1
  Maria pe 18 Noiembrie 2021, 16:12
  Ce mai face Musat?
  Fostul milițian Musat,ajuns consilier PNL,de ceva vreme a intrat în anonimat! Nu mai iese în oraș și este supărat că nici cei de la PSD nu îl acceptă după ce Cracea l- a trecut pe linie moartă! Vezi Tudorel daca fugi după doi iepuri???

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.