Evenimentul zilei! Gaina teldrumista a nascut un pui viu! Cu cocos europeam, bineinteles!

16 Noiembrie 2021, 20:52 | 2667 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea.
Aflata sub lumina reflectoarelor DNA ,gaina de rasa ,,motata", a lui Dragnea alintata ,,Teldrum", a hotarit sa nasca un pui viu pe numele sau: SC COMDUM TRASBAL S.R.L , care sa creasca intr-un cotet alaturat de statiile de betoane si bitum ale Teldrum din Comuna Nanov! In acte apar ca asociati: Coman Dumitru si Coman Ion!
https://www.expose.ro/opencomp/comdum-trasbal-srl-34452736/

Si pentru ca fondurile europene sint specialitatea casei, s-au luat fonduri europene! Proiectul a fost implementat în Str. Portului nr. 58, Mun. Tulcea, jud. Tulcea!!!( cam departe de sediul social din comuna Nanov, judetul Teleorman, strada Luminii, nr.5, dar daca asa trebuia cu fereala de ochii vigilenti ai presei si de bratul lung al legii!).
Valoarea totală a contractului de finanțare este de 1.134.077,69 lei din care valoarea eligibilă a proiectului este de 953.006,46 lei, unde 708.393,53 lei reprezintă contribuția din Fondul European de Dezvoltare Regională, suma de 125.010,62 lei din Bugetul Național, iar suma de 300.673,54 lei reprezintă contribuția beneficiarului.
https://www.ziarulzigzag.ro/wp-content/uploads/2020/03/3.-Anunt-de-presa-final-Comdum.pdf

In orice poveste de success pesedist exista cel puntin un bugetar! D-na consilier juridic de la Sectorul 3-Bucuresti Coman Daniela, ne arata intr-o declaratie de avere ca: sotul domniei sale Coman Ion este angajat al SC COMDUM TRANSBAL!
https://www.primarie3.ro/images/uploads/avere/COMAN_DANIELA_2.pdf

Statia mobile de betoane achizitionata cu fonduri europene trebuie pusa in legalitate, dar mai ales trebuie pusa la lucru, sa scoata bani, asa ca Agentia de Protectia Mediului Teleorman e cam de accord sa legalizeze investitia, in satul Magura cu Liliac, comuna Draganesti de Vede!
http://apmtr-old.anpm.ro/upload/183320_TR_ap dei beton.pdf

Minune mare, ca in zona Teldrum-firma de casa a Consiliului Judetean Teleorman, se face ca repara un drum, cu termen scadent: 2021!!!DJ 601C Cosmești (DJ 601B) - Perii Broșteni - Vârtoape - Rădoiești - Drăgănești de Vede - Roșiorii de Vede km 0+000 - 41+692
http://www.cjteleorman.ro/a/DJ601C.htm

SC Urbis Servconstruct SRL-firma Primariei Rosiorii de Vede a vrut agregate de cariera si balastiera . Si a primit de la Teldrum via SC COMDUM TRANSBAL, in valoare de 71458.00 lei in septembrie 2021 !

Vulturita Kovesi a luat in gheare gaina batrina Teldrum si a pus-o in cuibul DNA! S-o gasi macar vreun erete de cimpie sa transbaleze condumul asta???
 

 

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Pitis pe 19 Noiembrie 2021, 07:17
#3
Fonduri europene
Din ce știu eu, proiectul este al lui Seba, vecin cu Teldrum in localitatea Nanov, nu are legătură cu Teldrum
Pitis pe 19 Noiembrie 2021, 07:15
#2
Fonduri europene
Au implementat proiectul la Tulcea pentru că este zona defavorizată, in Teleorman nu se putea depune proiect, din aceasta cauză au depus pe judetul Tulcea, că sa primească banii europeni. De fapt în proiect este stip**at că această stație va funcționa acolo, în Tulcea dar șmecherii o aduc aici în Teorman
A pe 17 Noiembrie 2021, 11:34
#1
B
C __ "Toate Tel-Drumurile duc la Roma"... se spune de peste 2000 de ani.

"Toate cărările care pleacă de la Drum-Tell duc la Rahova City"...

Iată un adevăr care va rămâne în istoria tranziției române.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.