Claudiu Cracea - Aproape o suta de miliarde (lei vechi) incasate ilegal de Primaria Turnu Magurele de la societatile comerciale

11 Noiembrie 2021, 08:42 | 3744 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Claudiu Cracea

Aproape o suta de miliarde (lei vechi) incasate ilegal de Primaria Turnu Magurele de la societatile comerciale din Turnu Magurele , ca impozit , in urma hotararilor ilegale ale Consiliului Local .

Inca din anul 2011 , din timpul epocii Mohanu , CL Turnu Magurele stabilea prin hotarare ca persoanele juridice se afla in zona A de impozitare , doar pentru motivul ca sunt persone juridice , in conditiile in care incadrarea trebuia sa se faca in functie de departarea fata de centrul localitatii si accesul la utilitatii.

Stabilirea zonelor de impozitate se recomanda a se face prin hotarare de CL in fiecare an , cel mult la doi ani , avand in vedere ca intervin modificari ale situatiei terenurilor. 

In anul 2018 , in timp ce eram consilier local , ni se supune votului o astfel de hotarare . Consilierii locali de la PNL s-au abtinut sau au votat impotriva . Am incercat sa le explic ca se face o discriminare intre persoanele juridice si persoanele fizice si ca hotararea incalca legea , dar nu au tinut seama ….consilierii PSD, majoritari , au votat-o! Am facut plangere prealabila , privind ilegalitatea acestei hotarari , la Institutia Prefectului jud. Teleorman si mi-a dat dreptate , solicitand CL Turnu Magurele sa modifice acesta hotarare.

Dupa cateva luni ,timp in care , angajatii Primariei Turnu Magurele, au cautat o “formula” prin care sa modifice hotararea dar sa aiba acelasi efect , au venit in CL cu alte doua hotarari care in functie de anumite “criterii” si in urma unui punctaj ….. toate societatile comerciale ajungeau , tot in zona A .

Degeaba am argumentat ca “este aceeasi Marie cu alta palarie” ca masina de vot PSD-ista a votat. M-am adresat justitiei si dupa 2 ani am obtinut o hotarare definitiva si irevocabila care spune ca nu s-a respectat legea cand au fost intocmite si votate aceste hotarari in speta ca societatile comerciale din Turnu Magurele au fost impozitate (mai bine zis supraimpozitate) ilegal , incasandu-se de la multe societati comerciale sume necuvenite.

Este si cazul societatii mele care a fost prejudiciata cu aproape 5 miliade de lei vechi din 2011 si pana in prezent , ca sa nu mai zic ca , de la Combinatul Chimic , au incasat necuvenit in aceeasi perioada aproape 70 de miliarde lei vechi , cu alte cuvinte si-au adus si ei putin contributia la falimentul acestuia.

Cert este ca cei prejudiciati se pot adresa instantelor de judecata pentru recuperarea sumelor incasate illegal de Primaria Turnu Magurele dar numai pe ultimii 3 ani si ar trebui sa o faca pana la incheierea anului in curs.

Mai jos atasez hotararea ramasa definitiva pe data de 07.10.2021, prin respingerea recursului formulat de CL Turnu Magurele , de catre Curtea de Apel Bucuresti. PS : Pentru a duce la capat acesta actiune impotriva CL Turnu Magurele am renuntat la functia de consilier local(prin nedepunerea candidaturii) , pentru a nu fi in conflict de interese.

Atenționez actualii consilieri locali sa fie atenți la ce votează! În noua hotarare ce va fi luata PERSOANELE FIZICE TREBUIE SA FIE IN ACEEASI ZONA CU PERSOANELE JURIDICE SI ZONAREA TREBUIE SA TINA CONT DE PREVEDERILE CODULUI FISCAL . Fac acesta atenționare pentru a nu ma pune în situația de a depune plângeri penale.

Claudiu

Sursa >> Pagina Facebook Claudiu Cracea

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
Neo pe 16 Noiembrie 2021, 10:03
#9
Cum am mai spus.
Gigi Teican scrie mai toate comentarile pro psd.Iti da piticu o bere?Alcoolistule care ești!Poponare alifie mai ai sau vin eu cu ea de acasă?
Petre de la SATU mare sau Baia Mare pe 15 Noiembrie 2021, 19:07
#8
Google
Duminica seara la realitatea. TV. Livache a spus va poporul roman o duce greu,dar el trebuie sa-l întrebe pe fiul sau sipe Ilie dragne de ce a tăiat cota de carne pentru muncitori de la ferma salcia,acești oameni nu au dus-o greu ?Cretinii lui Dragnea au făcut timpenii pe care nici comuniști nu și-au permis sa facă acest lucru.sa taie mincarea muncitorilor
Catalin Manzatu. pe 13 Noiembrie 2021, 15:40
#7
Intrebari pentru dl. Cracea.
-Despre ce societate este vorba si unde are sediul?;-Daca este vorba de cea pe care ai vandut-o lui Ioan Niculaie si pentru care ai primit pe nedrept niste premii, inseamna ca nu ai platit suficient de mult!;- Cu ce se mai ocupa celula de criza pe care ai infintat-o cu mare tam-tam cand s-a declarat pandemia?Pentru aceasta tu si membrii comisiei ati primit mari sume de bani ca subventii de la stat si singura actiune vizibila a fost distribuirea pe strada a unor masti de protectie, care, de fapt, erau falsuri.
Costin Codreanu. pe 12 Noiembrie 2021, 23:07
#6
Bati campii, Claudiule.
Prin acel Consiliu local nu erai si tu si oamenii tai?
gelix pe 12 Noiembrie 2021, 21:47
#5
Hotul striga hotul
Tu mai ești în PNL sau te dedici familiei asa cum te-ai dedicat la fiecare pierdere a alegerilor?
Gogu pe 12 Noiembrie 2021, 20:11
#4
Postare de căcat
Din ce se vede acolo este anul 2020. A trecut un an și, ce să vezi? Nimic! Băi retardaților, voi chiar nu percepeți că râde lumea de voi?
Ei pe 12 Noiembrie 2021, 18:41
#3
Observatie
Pe 5 ani in urma cf cod fiscal poate fi recuperata paguba.
Pesede pe 11 Noiembrie 2021, 21:19
#2
La puscarie
Cu toti coruptii, hotii si leprele din primaria turnu magurele care au lasat lumea in frig fara loc*ri de munca. Putorile primariei care au mancat banii statului degeaba... da Dumnezeu nu doarme o sa razbune puturosenia lor si escrocheriile pe copii si nepotii lor... karma exista fraierilor! Copii vostri or sa moara de foame si in frig da voi n.o sa mai apucati sa vedeti asta ce e drept...
Gigea pe 11 Noiembrie 2021, 15:18
#1
Exista dreptate
Să fiți buc*ros ca exista justiție corecta! Eu sunt!!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.