Se da cenusa de pirita, arenda de la Combinat! Sau Depozite care fac obiectul Hotărârii Curții de Justiție a Uniunii Europene din 18 octombrie 2018!

11 Noiembrie 2021, 07:03 | 2337 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Cenusa

Stati linistiti, e pentru toata lumea! Nu va ingesuiti de sarbatori, nu va calcati pe bataturi, ca pe vremuri, ca e marfa cacalau la Turnu-Măgurele! Sint pe catastif 52,5 ha si le avem si pe firma de nu mai se exista: SC. TURNU - S.A.! Chestia e ca marfa a expirat in 2013, a venit comisia europeana a bagat-o ,, in infringement,,( adica ,, la rece,, sa nu se strice) si mai stam cu ea pe cap, ca e greu vandabila!

Clic aici pentru a vedea ce spune legea

Mai incercaram noi sa o fierbem, sa o spalam, sa facem o fiertura din ea, dar alchimistu-bucatar gresi reteta si iesi doar o spuma de lesie, buna doar pentru bataturi si negi! Apoi incercaram o prajeala, in cuptoare de lut ( in fapt niste tasturi bulgaresti, caroara le-am furat patentul), dar ne dadu de gol, fumul! Gros si inecacios, care ne piri la bulgari si la belgienii cu nume de leguma ( Bruxelles)! Asa ca inchiseram grataru’!

Mai ramase solutia cu asta sa o dam ca:,, arenda,,, ocazie cu care ecologizam si terenu’! Care nu va place cenusa, va dam ca mai avem si niste brinza de carbonat de calciu sau niste rigips sub forma de,, pasta de fosfogips,,! Si pentru petrecareti avem la descintat si decantat, in vrac si niste,, namol,,( asa ii zicem noi, ca e grosut!).

Sa n-aveti grija ca nu e periculoasa, daca o vinturi! O vinturi, ca pe vrejurile de fasole uscata, batute cu nuiaua! Ce ramine in aer e nepericulos, ce cade pe pamint , aia e! Deci, folositi doar partea invizibila, ce ramine in aer!

Ba fratilor, aia de folosirati cenusa de pirita ca asfalt prin curti sau ca sa va faceti terenuri de tenis! Vedeti ca a batrina avea o vorba:,, Nu te juca cu mincarea si nu da cu ea pe jos, ca e pacat, maica,,!

Gluma, gluma, dar nu ne mai spala nici toata apa Dunarii!

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Un aprod, 'arendator'. pe 14 Noiembrie 2021, 13:22
#1
Despre ANR și Paul-Saul
Au trecut 72 de ore de la apariția acestei știri, peste 1000 de vizitatori, niciun comentator . Să scrii ceva, la nivelul acestui condeier talentat?, păcat că nu îsi arată numele.Încep eu cu un reproș.

A omis OFERTA de Black Friday a mărfii : Cenușa de Pirită /FeS2 cu prețurile, diferențiate după buzunarul fiecăruia :

a. Pt. acele categorii de bugetari cu venituri nemeritate și cei cu pensii nesimțite( preț 100%/Kg).

b. Pt. cei ce produc în această țară, ceva -la privat (50%).

c. Pt. trântorii-asistați-social (gratuit, bineînțeles).

Între marile Tunuri și Jafuri din industria românească (mormanul de fiare vechi ale lui PetricăNeulander) și - Combinatul- mândria TM își are un "loc potrivit dat de omul (gașca ?) nepotrivită".

De aceea am propus înființarea:

Autoritatea pentru recuperarea totală și extinsă a marilor tunuri și jafuri date avuției naționale în ultimul timp (ARTEMTFANUT). Succesuri fato!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.