Cei care au distrus drumurile noastre toate.

09 Noiembrie 2021 | 2466 vizualizări | 2 comentarii
Cei care au distrus drumurile
Cei care au distrus drumurile

Transportatorii rutieri si autoritatile corupte au distrus drumurile noastre. Pacalicii astia incarca masinile de 2 pana la 5-6 ori peste normele legale. Unii si-au modificat camionete (au schimbat arcuri) pentru a reusi sa faca praf drumurile. Un autocamion ajunge si la peste 60 de tone cand e incarcat cu nisip. In curand pe turnucustiri. 

Comentarii (2) Adaugă comentariu
Un conducator auto amator pe 10 Noiembrie 2021, 09:16
#2
Sunt multi distrugatori
Nu ma pricep la masinile de transport cu un gabarit mare.Tot ceea ce stiu,in schimb, e ca pana sa strici ceva,inainte trebuie construit.Ori in Teleorman,judet unde s-a nascut a mai mare firma de facut drumuri,pe numele ei TelDrum,avem cele mai proaste si mai scumpe drumuri din tara.Atunci se mai schimba putin logica,si trebuie cautati marii vinovati si in alta parte.Si unde s-au dus banii aia multi furati din banul public?
Spedy pe 09 Noiembrie 2021, 23:46
#1
Vrajeala
Ba da ai dă-te la balamuc ca mănânci ca cat!!! 5-6 ori... Habar n-ai de algebra!!! Pe o astfel de mașină ai voie aprox 24 tone încărcătură. O mașină are 18mc, înmulțește cu 1600kg/mc, deci ei pot punemaxim 28-29 tone, unde draq este cantitatea aia de (5-6 ori mai mult)????

Jur, asta este un site aiurea care publica bârfe, ce se spun la colt de strada. Nimic din ce se publica aici nu are baza(dovezi). Deja m-am saturat de mizeriile astea. Block.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.