Avem dovada! Ramai mut! Primaria Turnu Magurele - lui Danut Cuclea ii plac pupi-n-curistii

08 Noiembrie 2021, 23:48 | 2717 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Danut iubeste pupi-n-curistii

Dialogul este pe pagina Facebook Primaria Turnu Magurele

Mitzulache Prună Asta ii tot ce lipsea în tr magurele Locuri de munca cu salari decente sunt ..

Autor Primăria Turnu Măgurele ii raspunde lui Mitzulache Prună - pentru cine vrea să muncească sunt, pentru cârcotași nu.

Silviu George - Primăria Turnu Măgurele locuri de muncă există la primărie pe șpagă...

Carcotas in dex - (Om) care caută mereu ceartă, care e veșnic nemulțumit; gâlcevitor, cârtitor. 

Din pacate, astia sunt conducatorii orasului, altii mai prosti nu se gaseau. Cum sa spui asa ceva la peste 30 de ani de la asa-zisa Revolutie. 

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Tot ăla din pădure pe 09 Noiembrie 2021, 19:19
#4
Prostia unora e jucăria altora
Nu știu de ce pierd vremea,dar cred că răspund unuia dintre semianalfabeții de care tocmai vorbeam.Costine,sau cum te-o chema,dacă din beție te mai trezești,de prostie trebuie să faci eforturi uriașe ca să poți scăpa.Bine,pentru unul ca tine cred că e inutil orice efort.Treaba cu Ștefan Gheorghiu nu o înțeleg deloc,dar îi poți întreba și sigur poți primi ”lămuriri”de la cei ce conduc acele instituții.Când te trezești vorbind ca într-o ședință de partid,tu fiind pe scena vieții,este de înțeles,dar nu și de acceptat.E de preferat ca pe proști să nu trezești niciodată din lumea în care băltesc și rspiră greu.Și nu mai încerac să faci subtil pe deșteptul,ești oricum la nivel de ”facebuc”.
Costin Codreanu. pe 09 Noiembrie 2021, 16:21
#3
Din care padure, lu'-pule?
In ce an ai absolvit Academia Stefan Gheorghiu(sau Alina Gorghiu) tovarose #1?{[ eu nu am facebuc, de aceea nu uinteleg despre ce este vorba; doresc lamuriri]
cc pe 09 Noiembrie 2021, 09:03
#2
O greseala
Aroganta,nepriceperea in toate si sfidarea cetatenilor au fost transmise si catre o parte dintre angajatii primariei de catre actualul primar.In frunte,sefa ionela.Asa este cind te agungi !
Lupul din pădure pe 09 Noiembrie 2021, 08:58
#1
La vremuri noi,tot mai mulți proști
Majoritatea șefilor le plac ”pupinc*riștii”,mai ales în instituțiile statului,acolo unde se taie multă frunză la câini,iar bârfa,mâncătoria și slugărnicia sunt virtuți pe care trebuie să le aibă unii încă de la angajare.Iar șefii cu din ce în ce mai puțină capacitate de decizie și viziune,spre deloc,apleacă urechea și iau în considerare tot felul de prostii și tâmpenii ale unor lingăi semianalfabeți subordonați lor.Așa au ajuns instituțiile statului conduse vremelnic de niște politruci mândri de toate prostiile pe care le fac în timpul mandatelor,și bine se vede cu ochiul liber ceea ce lasă în urma lor.Mulțimea constată,simte,comentează și,de multe ori aprobă și susține toate gafele și bătaia de joc cu care se cheltuie banul public.Ce fac șefii în aceste condiții??Păi,își ascut simțurile,văd cum cei mulți stau muți,inerți și fără vreo putere de reacție ori de control,și merg mai departe cu ce se pricep mai bine,să mintă să fure și să amăgească o categorie săracă de cetățeni.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.