Ce magazine merg cel mai bine in Turnu Magurele. Kaufland si Lidl vor impulsiona aceste unitati economice

04 Noiembrie 2021, 21:33 | 5466 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Spatiu

Straga Praporgescu este intr-o continua dezvoltare. Cel mai bine merg magazinele care vand "Spatiu de Inchiriat". Chiar in aceste zile se lucreaza de zor la parterul unui bloc. Cand se vor inaugura Kaufland si Lidl, magazinele cu profil "Spatiu de Inchiriat" vor fi majoritare in tot orasul.

Citeste si: NUNTĂ MARE! SOCRII S-AU ÎNȚELES – VOR FACE CU RÂNDUL: CÂND MARE (PREMIER), CÂND MIC (VICEPREMIER)

Ne pare rau la domnii comercianti, dar timpul lor s-a cam dus. Au cumparat cu 5 lei si au vandut cu 25 de lei. Un suport de telefon pentru auto la un magazin de telefoane din Turnu Magurele are un pret de 25 de lei. Acest produs a fost cumparat din Jumbo cu 5 lei. Nu am dat cel mai elocvent exemplu, dar comertul se va reseta. 

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Emmy pe 10 Noiembrie 2021, 08:51
#5
Pentru ANAF
Sunt într-adevăr și care nu sunt corecți dar nu poți tu sa_i faci ca pe tine pe cei care dau o grămadă de bani in orașul ăsta prapadit taxe și impozite,ori ești un papagal de bugetar,păduche, căpușă care nu produce nimic,daca nu ai avut o firmă să știi ce înseamnă mucles,te_ai băgat ca musca in c*rul calului!
ANAF sa va calce zilnic pe 05 Noiembrie 2021, 20:11
#4
Primiti ceea ce meritati
Ha,ha,ha pai voi despre care comercianti vorbti,despre aia care isi acopereau si acceptau puzderia de afise cu PSD,pe toate geamurile si usile de la magazine sedii de firme si masini?Eheee,intotdeauna vine si vremea deconturilor.Deabia astept deschiderea celor doua mari suprmarke-uri,sa vad cum plang de durere toti papagalii de pe Praporgescu si de pe la tarabele din centru si piata.Asa e cand stai capra si mai ai si gura cusuta,iar deciziile le iau altii.Cu ocazia asta vom vedea si noi un centru mai c*rat si un comert civilizat.
Ion pe 05 Noiembrie 2021, 19:26
#3
Taxe
Pai dacă au cumpărat de la supermarket... au platit deja taxe!
Adi pe 05 Noiembrie 2021, 13:56
#2
A
Poate asa se mai civilizeaza si Turnu.
LIVIU OLTEANU. pe 05 Noiembrie 2021, 07:47
#1
Completari la articol.
-Micile pravalii cumpara de la supermarketuri FARA FACTURA SI NU INREGISTREAZA MARFA IN CONTABILITATE, DUPA CE I-AU UMFLAT PRETUL DE VANZARE. EVAZIUNE FISCALA PURA!-PE TOATA STRADA PRAPORGESCU, DE LA PARC, PANA IN KATANGA, PE AMBELE LATURI ALE CAROSABILULUI, SUNT PARCATE MASINI, APROAPE SPATE IN SPATE, ATAT ALE NEGUSTORILOR, CARE NU POT VENI LA SERVICIU DECAT CU AUTO PROPRIU, CAT SI AL LOCATARILOR. DACA VREI SA CUMPERI CEVA SI VII MAI DE DEPARTE CU MASINA, NU AI UNDE S-O PARCHEZI SI TE DUCI MAI BINE LA ALEXANDRIA.SI SA TE MAI MIRI DE CE NU AU VANZARI SI-SI INCHID MAGAZINELE. ASEMENEA CRETINISME NUMAI LA TURNU MAGURELE INTALNESTI!LA FEL ESTE SI LA G-uri, SI LA PARC, SI IN PIATA.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.