Nu se poate! Marele patri(h)ot Liviu Dragnea a fost invins de statul paralel european. Urmeaza o plangere la ONU. Elon Musk poate sa-i trimita, cu prima racheta, o cerere de judecare la Tribunalul Martian

04 Noiembrie 2021, 18:19 | 1947 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Liviu Dragnea.

CEDO anunță că i-a respins, în unanimitate, ca inadmisibilă plângerea lui Liviu Dragnea / Fostul lider PSD: instituțiile din justiție sunt un instrument politic cumplit care calcă în picioare orice. Dragnea reclamase că i s-a încălcat dreptul la un proces echitabil în "Dosarul referendumul", în care a fost condamat in 2016 la doi ani cu suspendare de Înalta Curte.

 

The applicant, Nicolae-Liviu Dragnea, is a Romanian national who was born in 1962 and lives in Turnu Magurele (Romania).

Asta ne face orasul de ras. 

Mai mult, aici>>G4media.ro  - asta e site-ul lui Tapalaga - "Oricat si-ar disimula afacerile si averea, oricati interpusi ar avea, de oricata protectia s-a bucurat in trecut si poate in prezent, Liviu Dragnea lasa urme. Noi avem datoria fata de public sa facem lumina in averea celui mai puternic si periculos om din Romania la acest moment, indiferent cat de greu ne va fi. Vom merge pana la capat. Nici un pas inapoi!„ - 08.07.2017

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Tianu dela Nicolae Bălcescu pe 06 Noiembrie 2021, 21:48
#4
Destăinuiri de om fără minte
Am stat lingă fiul lui Dragnea Si va pot spune ca este un personaj far a minte Si fără discernământ Pe ce pune mina distruge .
Maria de la Salcia pe 05 Noiembrie 2021, 19:47
#3
Curaj și spuneți tot ce știți despre acest infractor
Tupeul și lăcomia acestui infractor politic este fără margini.El mizează în continuare pe naivitatea(prostia)unui electorat captiv unor hoți și mincinoși din gașca socialistă.Dar,după ceea ce vedem până unde poate merge tupeul infractorului,cred că acest personaj toxic și nociv este și bolnav.Ce fel de boală are,puteți judeca și singuri.Dacă justiția și-ar face pe deplin datoria,acest hoț ar trebui lăsat exact ca la momentul în care a intrat în politică,adică rupt în fund și fără toată agoniseala strânsă din 1996 și până azi.Să sperăm că forurile europene de control pentru modul în care au fost cheltuite fondurile europene,dar și proc*rorii de la OLAF(Oficiul European de Luptă Antifraudă) vor reuși să facă ordine în averea infractorului condamnat penal.Și nu numai a lui.
$ pe 05 Noiembrie 2021, 08:07
#2
Nu te lăsa liviule,
Chiar nu se poate! Trebuie făcută o plângere nouă la... Ceva mai Sus... dincolo de nori... pardon de ONU și planetele Marțiene. E cusută cu ață albă toată daravera! Cu siguranță există o secretă legătură subterană, între CEDO, Tudorel Toader și Veo, șefa sa. Ultimii doi complotând împotriva lu Jupanu, nu au dat o lege, o ordonanță puternică pentru salvarea acestuia).
Un fan al străjerului pe 05 Noiembrie 2021, 02:10
#1
Racheta-i scumpă, Marte-i prea departe.
Așa că...Free Liviu, free ...

în America de Jos pe o plajă însorită și brazilioasă.

Mai jos cu 3 știri, Poliția de Frontieră avertizează :

~PE AICI NU SE TRECE ~.

Voi, EROILOR de la frontierele Patriei, terestre, fluviale, și în special... aeriene... adoptați această deviză:

~DE AICI NU SE FUGE ~

... adică nu se ZBOARĂ, așa cum au făcut-o prea mulți infractori pe sub nasul vostru.

Să nu vi se dedice vreo manea cu așa versuri :

Cinste lu grăniceru, că nu mi-a frânt zboru,

Să trăiască lui familia și tot viitorul.

Că dacă CEDO a fost o așa fată rea,

Eu, deși marePatriot,am zburat în Brazilia ;

Pe o plajă însorită, departe de Rahova.

Lui Mrs.Celsius -17°, colegul meu de celulă tristă,

Bombonici și irinuțe multe-i las, o îndestulătoare listă.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.