Englezoaica tovarasului Cone incalca legea, dar a facut averi. Au furat pana si cacatul din curtile turnenilor.

02 Noiembrie 2021, 15:46 | 2887 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Primaria Turnu Magurele.

Tov. Cone de la Local, dar si Urban dispune de o cacastoare mobila , pe 4 roti, culoare mustar borit, cu volan pe partea ailalta! Denumita din aceste motive,, Englezoaica,, trage rahatul din curti , pe neve si incaseaza bani, tot pe neve si il arunca pe cimpuri, pe post de ingrasamint natural!

Faptul ca face concurenta cacastoarei oficiale pesediste de la APA SERV nu deranjeaza pe nimeni, intrucit nu este inmatriculata si nu are nici autorizatie de mediu! Si lucrurile puteau continua asa la plus infinit, dar o anonima la GNM-Comisariatul General i-a trezit pe comisarii din Turnu Magurele!

Vorba lui Lacatus, catre generalii Stelei:,, Tovarasi noi v-am bagat in cacat, noi va scoatem d'acolo!,, vezi ce zice trebunalul in atasament! Clic aici pentru dosar.

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
BULA. pe 04 Noiembrie 2021, 18:51
#6
fLORINE.
Cand citesc comentarii ca ale tale imi dau seama ce-nseamna prostia omeneasca! Se vede ca esti u.s.r.-ist cand ii indemni pe altii SA FACA PLANGERI SCRISE( exact ca la partidul vostru "SALVATI ROMANIA"-adica s-o salveze altii!) Pai, bibicule, TU DE CE NU FACI ACESTE RECLAMATII SCRISE, SI DE CE NU SALVATI VOI ROMANIA?!( de cine s-o salvam?)Dl. Sergiu Iordan a fost ditamai subprefectul suficient timp sa faca destule lucruri bune si N-A FACUT NIMIC! (ca sa fim sinceri-nici prefectul, nici al doilea subprefect, nu fac nimic, in afara de faptul ca isi fac vechime pentru a primi pensii speciale)
Florin pe 04 Noiembrie 2021, 08:53
#5
DAR PARCHETUL A FOST SESIZAT????
De ce se tolerează atât de mult hoția și furtul din banul public?Cand citesc un comentariu ca al lui Bulă nu pot să văd și să înțeleg decât prostia unora și slugărnicia pe care o au unii angajați față de niște proști hoți și incompetenți,numiți șefi de către alți proști și lafel de incapabili.FACEȚI PLÂNGERI SCRISE CĂTRE INSTITUȚIILE DE CONTROL ALE STATULUI ȘI VEȚI VEDEA ALTE REZULTATE,NU DOAR SIMPLE COMENTARII.Lichelele astea au intrat rupte-n fund în politica din gașca PSD,iar azi ocupă funcții publice nemeritate și se cred mari conducători și sunt suficient de bogați cât să-și arate zilnic aroganța față de orice cetățean onest.Dați-le peste bot de câte ori remarcați nereguli în activitatea pe care o desfășoară în slujba cetățeanului.
Grig pe 04 Noiembrie 2021, 04:07
#4
Dau cu zaru
Cînd spui Cone, spui diavolul pe pămînt! Acest individ este mafia orasului! Cu el face și desface Cuclea orice afacere îndrăzneață!
Gigi pe 02 Noiembrie 2021, 19:01
#3
Fara jena
Banii nare miros,merg bine la dl Cone.Mai o casa,mai un apartament !!.A soferului este mai frumoasa ca a dl-lui director!
BULA. pe 02 Noiembrie 2021, 16:10
#2
Si care-i problema?
Autorilor(probabil usr-isti=habarnisti).

ATI FI VRUT VOI SA MANCATI CACATII?
Fane de la Elena pe 02 Noiembrie 2021, 16:01
#1
Împărțeala cu scandal
Lirele lui Dragnea. Pentru fetele lui Petre pitis de la teldrum foste studente la Londra,euro pentru simionescu Adrian și panturova prietena de taina. A lui simionescu,iar livache a stat ca fraierul la. Rahova .
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.