Ioan Niculae era sa o mierleasca de la Covid. Statul si angajatii au castigat datorii de pe urma acestui bandit

2 Noiembrie 2021, 05:38 | 2.093 | 5
Ioan Niculae.
Car Universal

Avocatii sunt in stare sa spuna orice minuni despre activitatea economico-infractionala a miliardarului. Angajatii lui Niculae stiu cel mai bine ce escroc este acesta.

Avocat -  Din primele acte de comert (n.r. din primele furaciuni) petentul are atâția bani, astfel că ar putea să stea cu familia sa în orice colț al lumii, dar el, saracul, s-a sacrificat si a dat de lucru la prosti (n.r. a furat in continuare). Este o realitate că petentul a suferit o formă severă de COVID-19 și numai ajutorul medicilor și al lui Dumnezeu a făcut să rămână în viață”, a mai spus el.

Mai mult, aici>>cancan.ro

5 comentarii Comentează

 • #5
  Syle pe 5 Noiembrie 2021, 14:26
  Pentru niciOLAIE
  Declarați l cetățean de onoare! Mâncane ar PULA!
 • #4
  relicva pe 4 Noiembrie 2021, 18:51
  comunista
  miliardatu asta de carton, omu pesede-ului, prieten cu alde cioaba care venea sa ia inox de la combinat sa-l vanda in constanta... mult cacat pe coliva...
 • #3
  Stefanel pe 2 Noiembrie 2021, 15:49
  niciOLAIE
  MUIE MULTA pe COLIVA!!!!!! COROANELE LE CUMPĂRĂM DIN BANII CÂȘTIGAȚI LA DONAU CHEM!
 • #2
  Anonim pe 2 Noiembrie 2021, 12:24
  Iarba rea
  Iarba rea nu piere așa usor
 • #1
  q pe 2 Noiembrie 2021, 08:29
  e
  niculae sa taiasca

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.