Santierul Kaufland: Ovedenie, un taranoi basit, se pisa pe toata Politia din Turnu Magurele, niste hahalere.

29 Octombrie 2021, 18:57 | 6760 vizualizări | 22 comentarii
Car Universal
Kaufland

Autocamioanele circula incarcate peste cat prevede legea. Cade pamant din camion peste ceilalti participanti la traficul rutier si distruge drumurile. Sa-i dam un camion de mumu, plin cu varf, peste cat prevede legea, patronului de la firma Ovex Trans. Ovedenie crede ca banii ii dau valoare. Tot Ovedenie ramane. Vine si nota de plata. 

Citeşte şi
Comentarii (22) Adaugă comentariu
Wc pe 03 Noiembrie 2021, 10:34
#22
?
Esti un mare fraier,ma Z.Daca tu vrei sa sperii pe cineva urca in copac si fa ca capra . Vezi daca iti iese !
Z pe 02 Noiembrie 2021, 21:18
#21
Lui cc
Și de ce nu sezizezi măi DNA? Dacă ai date certe fă-o! Sau mai degrabă frustrarea este atât de intensă încât bateți câmpii? Ce zici tu dacă Cuclea sau Țeican, dacă te vor găsi te vor da în judecată pentru calomnie? Nu-ți dai și izmenele din c..r?
Coclea(lă) pe 02 Noiembrie 2021, 01:23
#20
Baaaa...
Va sparg sa moara mama....
Gogu pe 01 Noiembrie 2021, 13:24
#19
Hotul
Toată lumea a aflat de Ovedenie! Ăsta,nu a făcut niciun bine fara să primească răsplată!Abonat al banului public,un caracter josnic și ipocrit!
Marius pe 01 Noiembrie 2021, 10:11
#18
judecatori
In primul rand articolul denota o educatie mult prea slaba pentru autorul titlului(cel putin!) articolului.

In al doilea rand, domnul Ovedenie si familia dansului sunt implicati activ in viata orasului: angajati care incaseaza bani frumosi de la firma S.C.Ovex Trans S.R.L., risc*ri asumate prin lucrarile efectuate in oras, evident ca sunt si nemultumiri; cine il cunoaste cu adevarat pe domnul Nelu Ovedenie nu poate subscrie cu nici un chip la continutul acetui articol tendentios.

In al treilea rand, stim cu totii(chiar daca uneori "zvonistica" a exagerat) de greselile d-lui Nelu; greselile au fost asumate iar consecintele le suporta dansul. Care dintre cei care jignesc persoane( chiar si pe Ovedenie!) nu gresesc in viata?
Geo pe 31 Octombrie 2021, 18:40
#17
Incorect
Aici cred că este o investiție privată,în interesul cetățenilor !
Catalin Biloiu. pe 31 Octombrie 2021, 15:54
#16
Mai si zambiti!
In ziua de21 iulie 1798, la ora 3 dimineata, imparatul FranteiNapoleon, rostea aceste cuvinte memorabile in fata piramidelor din Egipt, adresate soldatilor sai: SOLDATI!: DIN VARFUL ACESTOR PIRAMIDE VA PRIVESC PATRUZECI DE SECOLE DE ISTORIE!

In ziua de 28 octombrie 2021 presedintele Romaniei Klauss Iohannis il intreaba pe un consiler: DIN CE-OR FI FACUT FARAONII PIRAMIDELE? Raspunsul l-a primit promt: DIN MEDITATII, DOMNULE PRESEINTE!
Gicu pe 31 Octombrie 2021, 08:34
#15
...ptr."14"
Nu este nicio diferențå între jandarmi şi paznicii de la Primårie. 0 barat.
Hari pe 31 Octombrie 2021, 07:01
#14
Și noi
Și noi jandarmi facem ceva pt orașul asta nu numai politia sau ovedenie
Invidie pe 30 Octombrie 2021, 21:32
#13
Fără titlu
La tot meciul asta cu Ovedenie, Culclea, Cone si mai bagi bățul prin gard și cu poliția și PSD-ul pe care il regreta toata țara eu consider cs tu ar trebui sa te cauti pe la Poroschia sau pe la Spitalul 9.
\nUn om normal la cap ar sustine tot ceea ce spune scris cu nume si prenume al sau si tot ceea ce stie depre acestia, apoi astepti sa vezi ce fac cei in drept
Invidie pe 30 Octombrie 2021, 21:27
#12
Fără titlu
La tot meciul ăsta cu Ovedenie, Cuclea, Cone și mai bagi bățul prin gard și cu poliția și cu PSD-ul, pe care il regretă aproape toată țara, eu consider că tu ar trebui să te cauți pe la Poroschia sau pe la Spitalul 9. Un om normal la cap ar susține tot ceea ce spune scris cu nume și prenume apoi așteaptă să vadă ce fac cei în drept.
Invidie pe 30 Octombrie 2021, 21:20
#11
Invidie
Invidie, invidie, invidie. Numai asta văd pe-aici. În alte țări nu ai să vezi așa ceva.

Ce vă interesează viața acestui om, înseamnă că el chiar e cineva!
Invidie pe 30 Octombrie 2021, 21:14
#10
ROȘU
Ăla care a filmat trebuie să știe exact că mașinile erau ale lui Roșu, TR 15 RIG mai exact! Și nu ale lui Ovedenie, deștepților! cool smile cool smile cool smile
Invidie pe 30 Octombrie 2021, 21:13
#9
praf
Ovedenie ăsta am înțeles că are vreo 24 de angajați în subordine, asta însemnând că omul ăsta dă de mâncare la 24 de familii x două persoane (minim)/ pe familie rezultă vreo 48 persoane care pur și simplu trăiesc având un salariu decent datorită lui! Hai s-o mai luăm și așa cum este firesc, adică pe drum și nu numai prin șanț, cât despre actele de caritate nu ai cum să știi, că un om care face astfel de acte preferă să nu \"urle\" în gura mare că a dat, că a donat sau că cine știe ce a mai făcut pentru nu știu cine. A făcut și a rămas făcut, dar la ăștia care donează o să le spun eu de acum să apară la știri să spună că au donat, să știe toată țara ce au făcut ei, vă promit!  Hai să mai gândim și logic. Ăștia care mâncați rahat cu gura plină, aveți măcar 10 angajați? Să știți cu ce se mănâncă? Sau vorbiți și voi așa, să vă aflați în treabă? Că tot e gratis. Hai să profităm.
cc pe 30 Octombrie 2021, 17:08
#8
Mai bine frustrat decit hot .
Cum adica, a muncit acest primat macar o zi pentru binele acestei comunitati,in afara zilelor cind facea campanie electorala pentru el, votati -ma si pe mine va rog !! Ce a facut acest primat pentru oras ?.Apa si canal in cartierele Magurele si Odaia,nu.Gaze pentru cele doua cartiere,nu.Si-a angajat toti nasii,finii,opozantii politic din prea multa lasitate la primarie si societatile unde primaria este actionar unic.A facut ceva pentru pop**atia acestui oras ? A distrus parcul municipal,a inchis biserica din cetrul orasului si a cheltuit sume enorme din bugetul primariei la cetate impreuna cu prietenul lui Gigi T. sa ne arate cit de cult este el la cap.In rest,vorbeste lumea,ca afacerile ii merg ca pe roate.

Rtv pe 30 Octombrie 2021, 15:23
#7
Distrugere
A venit Kauflandul,urmaraza distrugerea micului întreprinzător de la colțul străzi .așa s-a intimplatat și la ferma salcia cind fostul director Dl misu a promovat o escroacă de directoare economică (la ANAF la aelandria i se spune LEANA ),care a greșit calculele . A doua greșeală a fost făcută de Dragnea cind l-a adus pe fiul sau,un personaj care la momentul de atunci nu avea nici pic de minte (cretin)
daaa pe 30 Octombrie 2021, 14:34
#6
asta
Valoarea Tr Magurele = CONE SI BULMEZ puscariasi cu acte in regula prinsi in flagrant cand luau spaga! zipper
pt pe 30 Octombrie 2021, 14:32
#5
Oameni prosti
Scrie dracu corect gramatical !!!!!
Oameni proști pe 30 Octombrie 2021, 12:31
#4
Hai să vedem
Îmi place enorm de "c*rajul" de care dați dovadă, voi ăștia frustrați din spatele ecranelor!!! Hai să vedem dacă voi în viața asta ați fost în stare să construiți măcar o casă în viața asta, sau locuiți tot cu părinții la vârsta de peste 40 de ani? Ovedenie și alți oameni de condiția lui, poliția, primăria, măcar fac ceva pentru orașul ăsta!!! Voi ce faceți? Mâncați semințe toată ziua și aruncați pe jos

Niște needucați și inculți pe deasupra. Marea majoritate nici nu știți să scrieți corect gramatical! E vai și-amar de capul ăstora care decât măcăniți și nu aveți alte ocupații. Și e normal. Oamenii care au ocupație și care chiar muncesc, Cuclea, Ovedenie, poliția...n-au timp de rahaturile pe care le dezbateri voi. Oamenii sunt ca porcii, dacă se face ceva, nu e bine, dacă nu se face, iarăși nu e bine.... gura prostului n-o astupă decât pământul. Lăsați frustrările, de aia nu mai puteți trăi, de aia apar depresiile, de la frustrare pleacă totul!!
Nicu pe 30 Octombrie 2021, 09:12
#3
Cine se aseamănă se-adună
Țărănoiul despre care vorbiți nu este vinovat în totalitate.O mare parte de vină o au și autoritățile locale și județene care bun boticul la șpăguțele și parandărătul din contractele date acestui cioban cu permis auto.Cum bine spunea un alt comentator,personaje precum Cuclea și Cone,folosesc traficul de influență și complicitatea pentru o mulțime de infractori,de foarte mult timp.Ăștia sunt oamenii care au intrat în politica de rahat a PSD,rupți în fund,iar azi se cred vătafi și atotpuernicii loc*rilor pe care le păstoresc,fără să realizeze cât de mult rău fac orașului și întregii comunități.Au instaurat frica,sărăcia și falimentul,peste tot ceea ce mai înseamnă viața din acest târg amărât.
Cucu pe 29 Octombrie 2021, 23:42
#2
Care cânta
Ovedenie,este un țăran ingâmfat,un zgârcit,care nu a făcut un gest de caritate în viața lui! Abonat al banului public,un profitor și un hot! Este pe felie cu Piticul și Cone,obținând contracte bune in beneficiul la toți trei!
Ninel pe 29 Octombrie 2021, 21:44
#1
28.10.2021
Era gata gata sa dea cu vola peste mașina de politie în fata autogării în fata a zeci de martori, polițiștii au evitat în ultima clipă coliziunea. Polițiștii bici măcar nu lau oprit, am filmarea și o postez în c*rând, cu nr de mașina al poliției sa vedeți la cine ii este fricaaa
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.