E o vorba - esti mare, esti vaccinat - poti sa te descurci in viata.

26 Octombrie 2021, 22:52 | 2.215 | 3
Vaccin
Car Universal

Esti mare, esti Nevaccinat - (inca) Nu poti sa te descurci. Cine, ce, cum si de ce?!

3 comentarii Comentează

 • #3
  Un OMS local pe 30 Octombrie 2021, 01:17
  Iată o prezentă(!) lipsă de informare
  O foarte mare prezență de lipsă(sic) de informare pentru cei care vor imunizare La #14534 rubrica "Turnați aici", cineva a pus o întrebare :
  "Dacă fac vaccin sunt liber de la serviciu în ziua aia ?"
  ... și nimeni nu i-a răspuns.
  Dragă Eu #14534 nimeni nu ți-a răspuns, că ... :
  Nu te apuca să faci VACCIN că o pățești. O să fii liber nu doar o zi ci toate zilele câtorva ani... liber la plimbare 1/24 ore în c*rtea interioară a unei închisori.
  Un vecin așa a ajuns. A făcut/contrafăcut/fabrica... VODCĂ în boxa de la bloc, fără licență, autorizație. Cu medicamentele și vaccinurile e mult mai grav. Renunță dragule Eu!
 • #2
  VACCINAREA e cea mai bună soluție, dar... pe 28 Octombrie 2021, 00:14
  încã o umbrelă anti COV'rigi...
  ... pentru județul nostru, ar fi înfrățirea cu județul Neamț.
  Au ei acolo, la Mănăstirea DURĂU un Prea Sfânt Călugăr, salvator al omenirii și al genomului uman (ADN) dat de Cel de Sus... sau de tata Charles Darwin (că încă nu e clar ! ).
  Un erou, mare luptător cu extratereștrii, cu CO2-ul ăsta made in Wuhan, cu seringa și vaccinurile astea arme biologice, prin care OZN-iștii vor să decimeze sau înjumătățească omenirea și să ne facă sclavi. Atenție oameni buni proprietari de apartamente...că ăia cu OZN ne lasă și case... ne aruncă în stradă și se instalează ei. Așa au făcut și comuniștii. Țara e în mare pericol! Vine sfârșitul lumii !!!
  Frați și surori : Alăturați-vă PreaÎnalților de la Tomis și Dunărea de Episcopia de Giurgiu, și altor popi Pomohaci... și cuceriți Republica Bălăceanca, Sopoca,Poroschia.
 • #1
  Cucu de givarasti pe 27 Octombrie 2021, 18:56
  Vaccinati
  Vaccinați-l și pe fiul lui Dragnea,căci poate așa va avea minte mai multă și nu îl va mai duce larahova

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.