Ultima ora: Doi smecheri locali au gasit aur in raul Olt, in dreptul comunei Lita

25 Octombrie 2021, 15:58 | 5387 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Aur

Agenţia pentru Protecţia Mediului Teleorman decide ca urmare a consultărilor desfăşurate în cadrul şedinţei Comisiei de analiză tehnică din data de 23.07.2021, că proiectul -"Decolmatare Râul Olt prin extragere de agregate minerale în Comuna Liţa, judeţ Teleorman", propus a fi amplasat în extravilanul comunei Liţa, judeţul Teleorman.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
APM Telworman pe 27 Octombrie 2021, 04:47
#3
Metoda pt a fura agregate minerale
Cine sunt cei doi "fericiți"? Așa se face când nu vrei sa fii controlat la cantitatea de balast extrasa. Se face decolmatare(chipurile)....și așa fac jmecherii bani. Cine sunt totuși personajele misterioase?
Mirel. pe 26 Octombrie 2021, 12:59
#2
Pentru Virgil.
Stii vorbele romanesti intelepte: -Ce-are vaca cu primaru'?-Surdul n-aude dar le potriveste. Ar mai fi una spusa de un mare filozof, adaptata limbajului de cartier: Daca nu intelegi, intreaba. Pana atunci taci dracului din gura! Mergi la seful tau de partid sa-ti spuna ce-i cu decolmatarea si de ce se face.
Virgil pe 26 Octombrie 2021, 09:24
#1
Se pare că hoții nu prea au somn
Câți bani se mai toacă pe șmecheria asta? Cui i-a mai fătat mintea o așa nouă metodă de furat bani publici.Și ce face dacă îl decolmatează,îl face navigabil?Trebuie bine urmărită această acțiune,să știe și lumea prin ce buzunare se mai sc*rg banii lor.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.