Cei trei ...... Sunteti frumosi, imbracati, aranjati, frezati, etc. Baieti de baieti

25 Octombrie 2021 | 4152 vizualizări | 7 comentarii
Proiectul Cetatea
Proiectul Cetatea

Jocuri frumoase, interesant, lupta, sacrificiu, spectatori multi, atmosfera, galerie, lume multa, strategie, ceva  de... ramai prost la ce se intampla pe stadionul din Turnu Magurele. E ceva de vis. Ai ce sa vezi. Merita toti banii. Fotografia e cu ocazia marcarii unui gol in poarta Banului Public. Proiectul Cetatea - Banul Public Turnu Magurele 17 - 0. Niste prostovani cei de la Banul Public. Proiectul Cetatea, sunt buni de tot, si-a batut joc de adversari. 

Comentarii (7) Adaugă comentariu
Gropi pe 26 Octombrie 2021, 21:19
#7
Groapă ba
Asa și cu ce ajuta orașul dacă sunt frezati și aranjați nu prea se vede asta dar totuși
Ionela pe 26 Octombrie 2021, 08:40
#6
❤️
Cuclea și in poză miroase a alcool
Orac pe 26 Octombrie 2021, 08:35
#5
Buget
Cei 3 din fotografie cheltuiesc 250000 euro pe an,încearcă sa calculezi matale ca mie a-mi da eroare, liga 4 a 250000 euro, bravo celui mai mic din foto!
Pt pe 25 Octombrie 2021, 21:14
#4
Cetatea
Cu ce ajută oamenii ai acestui oraș această echipă de fotbal? Putem afla și noi,cei care plătim taxele și implicit această echipă,câți bani sunt direcționați către echipă și stadion????
Adi pe 25 Octombrie 2021, 17:51
#3
A
Cine plm e ăla micu'?
Vasile pe 25 Octombrie 2021, 16:25
#2
Ciocoii noi
Aia doi,prieteni ai piticului,sunt viitorii "cetateni de onoare ai orasului " dupa modelul Lincar. La altceva sa nu ne asteptam ca ar putea face primatul !.
BIN pe 25 Octombrie 2021, 09:29
#1
Pe cand si poze cu cei care chiar au facut ceva?
Cei ce au pierdut la scor sunt cetatenii,hotii castiga mereu bagand adanc mana in buzunarul pierzatorilor.Si ca de obicei,laudele sunt tot de partea celor ce mint,fura si ies in fata.Performantele nu se vad in poze,papagalii se arata mereu,iar multi dintre pierzatori gasesc putere si motive sa-i aplaude si sa-i sustina fara sa stie adevarul despre ceea ce fac.Ne-am saturat de-atata personaje cu actiuni de fatada.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.