Cati pacienti mor de Covid in spitalele din Rosiorii de Vede si Turnu Magurele

24 Octombrie 2021, 11:45 | 3567 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
Covid

Conform surselor noastre, NU E OFICIAL, Rosiorii de Vede - 16, Turnu Magurele - 6 pacienti mor de Covid in 24 de ore. Marea majoritate mor la sectia ATI. Teleormanul a ajuns la o rata de 8,12.

Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
Codruta pe 03 Noiembrie 2021, 06:40
#12
Ptr Maria
Pe Minune sa o ia ca sa învețe și ea.Și dacă fac si altceva nu o mai aude nimeni .
Maria pe 02 Noiembrie 2021, 18:45
#11
Ptr 10
Sa țină conferințe,simpozioane d-astea de intelectuali...
X pe 02 Noiembrie 2021, 12:05
#10
Y
Pentru ce îi trebuie cabană lui Delcea in Banciu?
Tache pe 02 Noiembrie 2021, 07:08
#9
Ptr NIMENI
Si terenul pentru cabana de unde il are ?Silvia ?
Nimeni pe 01 Noiembrie 2021, 22:35
#8
Vocea și talentul
Cine o recomanda pe soția lui Mirel,chiar soțul - Mirel care ii face cabana din Banciu lui Delcea.
Cornel pe 28 Octombrie 2021, 11:00
#7
RUȘINE
La Turnu nu o sa mai moară nimeni ca s-a angajat nevasta lui Mirel .Această femeia a lucrat la confecții și pe la câmp până acum și de acum este asistentă la medicală.Ce sau cine o recomanda? Vai de cei care se mai interneaza la Turnu .
Matresu Florin. pe 25 Octombrie 2021, 19:21
#6
Lui #5.
Stimate domn(doamna). Comentariul dtale nu este deloc clar si, deci, deloc credibil. In primul rand, ar fi o adevarata minune ca un bolnav de COVID sa se vindece fara ca sa i se faca vreun tratament si, pe deasupra, personalul medical sa se poarte urat cu el. (ce-au facut, au jignit-o, bat-o?) In al doilea rand, de ce nu dai si niste nume? Eu,care am fost-zic eu tratat bine-nu am dat nume pentru ca ar sari unii sa ma contrazica si sa ma jigneasca. Asa ca. sa fii mai clar.
Ruda pacient pe 25 Octombrie 2021, 12:07
#5
spitalul groazei
Bunica a fost internata la spitalul din Turnu Magurele. Medicii, asistentele, infirmierele, nimeni nu a ajutat-o cat timp a fost internata. A scapat de Covid, dar acum are alte probleme din cauza lor, nu au tratat-o deloc!. fugiti de acest spital, oamenii sunt lasati la voia sortii
Website pe 24 Octombrie 2021, 17:21
#4
.
Dl conte, acest site este al lui Iordan Sergiu.
Matresu Florin.(nu poetul) pe 24 Octombrie 2021, 13:57
#3
Lui "X".
Ce spui stimabile? EU AM FOST BOLNAV DE COVID, INTERNAT IN SPITALUL DIN TURNU MAGURELE SI DECLAR CA AM FOST TRATAT BINE! MEDICII SI ASISTENTELE S-AU PURTAT FOARTE BINE, CA NISTE COPII, FRATI, PARINTI PENTRU CEI SUFERINZI, DIN ACELE COSTUME DE "COSMONAUTI" SE AUZEAU VOCILE DRAGOSTEI SI RESPECTULUI PENTRU CEI CE MAI CREDEAU CA DUMNEZEU E BUN SI IERTATOR CU PACATELE CE LE SAVARSISELA.

DACA ESTE SA NE MIRE CEVA ESTE GRADUL INALT DE INCONSTIENTA CRIMINALA A MULTOR CETATENI AI TARGULUI CARE NU RESPECTA NICI O REGULA DE PROTECTIE SI DE PREVENIRE A ACESTEI BOLI CUMPLITE.
Contele Mapucci de Daravella pe 24 Octombrie 2021, 13:39
#2
Lui Crăcea şi liberlocii lui
Şi zii așa mon cher, mor românii de COVID. Dar cine spunea în primăvară că virusul și-a luat vacanță? Nu cumva ficusul de la Cotroceni? Asta în timp ce specialiștii de marcă spuneau că vine prăpădul? Acum vreți vaccinare în plin episod epidemiologic? Asta este fix o frecție la piciorul de lemn. Claudiule, întreabă un epidemiolog care se respectă și vei vedea că disc*rsul tău e de tot căcatul. Plus atac*rile la persoană la cei care desfid teoria lui Ionannis&Arahat;. Ce făcea KWI și ipochimenul ăla care nici să bea nu știe? Pregăteau congrese cu 5000 participanți. Fix în contradicție cu restricțiile pe care voi le impuneați românilor. Ce ați făcut băi incompetenților ca să pregătiți România pentru valul 4? NIMIC! Nu ați luat anticorpi monoclonari, antivirale, aparate de oxigen. Nu ați reparat spitalele care au luat foc în serie. Băi ăștia, vouă chiar nu vă e rușine? Acum aduceți Armata să vă apere? Zadarnic fraierilor, soarta lui Ceaușescu vă paște!
X pe 24 Octombrie 2021, 12:17
#1
Nu e de mirare
Ne miră ceva? Caritasul și Turnu au fost dintotdeauna cele mai slabe spitale din Teleorman. Normal că mor oamenii cu zile pentru că nu sunt tratați corect!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.