Liberalii din Teleorman, avocatii Grupului Infractional Organizat condus de Dragnea. Adrian Florescu, vicepresedinte CJ Teleorman si membru PNL - daca tacea, filozof ramanea.

22 Octombrie 2021, 10:25 | 3921 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Florescu

Presa locala si nationala a relatat despre un nou tun CJ Teleorman - Teldrum.

Adrian Florescu - "La  data de 19.10.2021, în presa națională și locală au apărut mai multe articole, publicate în spațiul online, care aduc grave prejudicii de imagine Consiliului Județean Teleorman, referitoare la un contract în valoare de 2,7 milioane de euro, pe care, în mod total fals, acestea îl prezintă opiniei publice ca pe o favoare acordată S.C. TEL DRUM S.A. pe baza prezumției că aceasta ar fi „controlată” de  Liviu Dragnea." - sursa - liberinteleorman.ro

Ce zice DNA si ce stiu teleormanenii. Unii cu prejudiciu de imagine, altii cu prejudiciu in buzunar sau in conturi

„Din ordonanța întocmită de procurori au rezultat aspecte ce conturează suspiciunea rezonabilă potrivit căreia:
Suspectul Liviu Nicolae Dragnea, președinte al Consiliului Județean Teleorman, a inițiat un grup infracțional organizat care acționează și în prezent și din care au făcut și fac parte funcționari ai instituțiilor din administrația publică și persoane din mediul de afaceri. Grupul inițiat în anul 2001 are ca principal scop obținerea, în mod fraudulos, a unor sume importante din contractele finanțate din fonduri publice (naționale și europene), prin comiterea unor infracțiuni de abuz în serviciu, de fraudare a fondurilor europene, de evaziune fiscală, spălarea banilor și folosirea de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații” 

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Mutulica pe 25 Octombrie 2021, 20:08
#3
Fraude mari la dgaspctr cu actuala conducere,rudele lui Florescu
Florescu a numit cumnata în funcția de director economic la protecția copilului,iar asta e de neoprit la furat
Un TeleorTurnean pe 22 Octombrie 2021, 18:31
#2
Fără nici un titlu
Concluzia... în cazul continuării infracțiunilor de către recent-eliberatul jupân (peste un județ și o întreagă țară)... este că pârnaia de lux la Rahova, e o escapadă plăcută. Se merită s-o faci ! Așa că, infractori de toate culorile politice, dați buzna si faceți prăpăd în fondurile publice (naționale și europene). Dinspre DNA nu se mai aude clinchetul -plăcut urechilor cinstite-... zanganitul de cătușe.
USL 2.0 pe 22 Octombrie 2021, 15:02
#1
La indicatiile lui Mutulica (Plimbaretu) se reface USL
Ca sa poata tot romanul sa joace golf
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.