Video Categoria - Prostia la Putere - Petre Parvu catre Dorobat Radu, consilier USR - "Ce drept la replica sa-mi dai tu mie"

20 Octombrie 2021, 21:02 | 3804 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Petre Parvu

Primaria Zimnicea a publicat un material semnat de primar si un video (secvente) de la o sedinta de CL. Petre Parvu nu suporta sa fie contrazis. Este atat de destept incat a ajuns sa creada ca e superior cu multe trepte fata de cei ce-l inconjoara. Zimnicea este distrusa pentru ca este condusa din anul 2.000 de catre USR. Bineinteles, prostia si hotia sunt la loc de cinste in Primaria Zimnicea. Dialogul dintre Parvu si Dorobat incepe la minutul 01:00.

Un fel de Radio Erevan

Dorobat Radu - " De ce se reda secvential sedinta de Consiliu Local? Aveti ceva de ascuns domnule primar?"

Raspuns - "Primăria Orașului Zimnicea - Se redă "secvențial" pentru că era vorba despre o selecție... În rest, se vede că nu ați înțeles nimic. Patetismul mimat și acțiunile în instanță nu țin loc de politici locale. Seară bună!" 

Redam mai jos dialogul si secventele video publicate pe pagina Facebook Primaria Orasului Zimnicea 

Autor Primăria Orașului Zimnicea În ceea ce privește bursele de performanță, vă aducem la cunoștința că acestea se acordă conform prevederilor HG 1064/04.12.2020 (care stabilește cuantumul) în baza SOLICITĂRII unităților de învățământ, cu respectarea criteriilor din Ordinul MECTS nr. 5576/2011. Elevii pot beneficia de burse de performanță dacă obțin rezultate la concursurile și olimpiadele care figurează în lista concursurilor aprobate de către Ministerul Educației. Pentru anul școlar 2020-2021 olimpiadele școlare au fost suspendate, iar pentru concursurile la care faceți referire NU EXISTA, până în acest moment, o confirmare în acest sens din partea ministerului. În momentul în care se vor transmite către Primăria orașului Zimnicea documentele care atestă îndeplinirea condițiilor prevăzute de Ordinul MECTS nr. 5576/2011, acordarea acestor burse se va supune spre aprobare în Consiliul Local al orașului Zimnicea. Performanțele elevilor din unitățile de învățământ din orașul Zimnicea au fost întotdeauna un motiv de mândrie pentru întreaga comunitate, drept pentru care am susținut și vom susține în continuare elevii cu rezultate deosebite la învățătură. ·

Răspunde · 2săpt. · Editat Dorobat Radu Onorata audienta!!! De ce nu spuneti ca s-a depus la Secretariatul Consiliului Local un proiect de hotarare prin care se va reglementa modul de comunicare si de afisare a cheltuielilor publice? De ce se reda secvential sedinta de Consiliu Local? Aveti ceva de ascuns domnule primar? Despre bursele de performanta pentru copii care au obtinut performante la concursurile nationale de ce nu spuneti nimic? E data hotarare de consiliu local. De ce nu se aplica? Nu sunt fonduri!? Atunci o sa-mi donez indemnizatia mea de consilier local pentru aceste burse. Copiii acestia merita o recunoastere a muncii lor si chiar daca nu e suficienta o recompensa financiara, macar sa-i acorzi un premiu , o recunoastere a performantei lor in mediul public ca sa le mentii interesul si sa-i faci sa se ataseze de locul unde s-au nascut si sa ramana aici sa convietuiasca alaturi de noi. De ce tineretul din ziua de astazi pleaca onor autoritati locale. Ce le ofera autoritatile locale? Ajutor social sau slujbe la Primarie? ·

Răspunde · 2săpt. Autor Primăria Orașului Zimnicea - Dorobat Radu Dacă ați fi consultat Ghidul Solicitantului puteați constata că lucrările suplimentare survenite în urma întocmirii Proiectului Tehnic (lucrări privind asigurarea măsurilor ISU) sunt lucrări care se încadrează în categoria de lucrări conexe și sunt NEELIGIBILE (adică intră în sarcina beneficiarului indiferent de fază, DALI sau PT). Totodată, vă informăm că în ședința din data de 29.09.2021 a fost aprobată o RECTIFICARE/CORECTARE a devizului general, iar lucrările suplimentare au fost aprobate în ședința din data de 07.09.2021 în unanimitate și fără obiecții, inclusiv de consilierul local Dorobăț Radu. Sperăm ca pe viitor să acordați mai multă atenție proiectelor de hotărâre și să vă informați corect înainte de a lansa în spațiul public informații eronate. Aveam așteptări mai mari de la inginerul și consultantul Dorobăț Radu care se recomandă având experiență în accesarea de fonduri nerambursabile și care ar fi trebuit să înțeleagă ușor aceste aspecte, fără a denatura lucrurile din motive politice. ·

Răspunde · 2săpt. Ion Vasile - Dorobat Radu Nu mai ocoli subiectul, este foarte clar. Nu ați votat un proiect foarte important pentru orașul nostru. Iordachita trăiește la București, vine, pleacă.Dar tu?RUSINE!!!

· Răspunde · 2săpt. Ion Vasile Nu are rost sa mai discutam.Am văzut că la toate ședințele votați împotriva sau va abțineți. ·

Răspunde · 2săpt. Dorobat Radu - Ion Vasile Nici nu stii despre ce este vorba. Sunt cheltuieli suplimentare care sunt datorate unei omisiuni din partea proiectantului care a intocmit DALI-ul din cadrul cererii de finantare. Tin sa te informez ca aceste cheltuieli vor fi suportate din bugetul local al Primariei, adica din taxele si impozitele pe care le platim fiecare cetatean din Zimnicea. Mie unuia nu-mi convine sa platesc pentru o asemenea greseala! Daca tie iti convine pune mana si plateste! ·

Răspunde · 2săpt. Autor Primăria Orașului Zimnicea - Dorobat Radu Se redă "secvențial" pentru că era vorba despre o selecție... În rest, se vede că nu ați înțeles nimic. Patetismul mimat și acțiunile în instanță nu țin loc de politici locale. Seară bună!

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
D-na Vigilența pe 25 Octombrie 2021, 22:09
#3
Trezirea!
Pe strada Independentei s-au tăiat mai multi pomi fructiferi falnici, dîn zona verde-spațiul public! Pe strada M.Kogălniceanu au disparut cei plantați anul trecut(tei)! Primărie și-a dat acordul pentru tăiere???A observat cineva din Primărie,că nu mai sunt teii? Acei pomi, ca și alții mai de c*rând puși, dar, care au dispărut sunt cumpărați din banii noștri, din impozite! IMPOZITELE CRESC, MEREU SE CUMPĂRĂ POMI DE CĂTRE PRIMĂRIE, CARE AJUNG ÎN CURȚILE UNOR FAVORIZATI, PT.LIVEZI SAU LEMN DE FOC PENTRU "BIEȚII SĂRACI"! ...ALOOOOO FUNCȚIONARILOR, TREZIREA!!! A-ȚI ÎNCEPUT HIBERNAREA DEJA???NU NE MINTITI ASTFEL PE NOI, CI PE VOI!
Mili pe 21 Octombrie 2021, 23:05
#2
Încă un ”PITIC” hoț în fruntea unui oraș
Sau ce a mai rămas din el,și la al nu știu câte-lea mandat.Acest păcălici politic nu este altceva decât un excrement rezultat din ploitica de rahar făcută de Dragnea,infractorul ce voia să conducă cu mână de fier întreaga țară.Alături de ceilalți primari ai PSD,din toate orașele și comunele județului,care nu au fost alceva decât niște neica nimeni,slugi și obedienți semianalfabeți,au furat de au rupt,au mințit cu o forță nestăviltă și și-au bătut joc de cetățeni și de banul public.Și ați văzut bine rezultatul.Nu mai lăudați și votați niște infractori.O lege pentru MAXIM DOUĂ MANDATE!
Cetățean din Zimnicea pe 21 Octombrie 2021, 12:34
#1
PROSTEL PÂRVU
Felicitări Turnucuștiri pt că expuneți acest semi-analfabet care pe deasupra mai e și arogant.

Prostel se încadrează perfect în acel proverb: "Prostu' nu e prost destul dacă nu e și fudul".

Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.