Zvon - la UVCP se face o ferma de vaci

18 Octombrie 2021, 13:37 | 2990 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
UVCP

Nu se face firma de cauciucuri, ci o ferma de vaci. Nu stim daca ferma e pentru vaci de lapte sau pentru ingrasat taurasi. 

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Un mulgător(de fonduri UE)ultra-calificat. pe 25 Octombrie 2021, 19:10
#5
O întrebare grea pt #2 Marin om-de-știință.
Am deschis f f atent fereastra,

-stau la et 4-, și fript cu ciorbă, acum suflu și-n iaurt... deci acum m-am asigurat că nu-mi intră vreun SARS d'ăla în casă. Pe pervaz, câteva frunze și paie aduse de porumbei, le-am suflat și jos cu ele...

Întrebarea e : (că pe Net nu am găsit răspunsul), : furnica, pe care nu am observat-o "din prima" și am expediat-o jos în grădină... furnica aia mai ajunge ea la casa ei sau înnoptează la un alt hotel (cred că era, sărăcuța de ea, nevaccinată). Mulțumesc!, Aștept răspuns!
Pensionar scârbit de politică și circ ieftin pe 19 Octombrie 2021, 11:06
#4
Întotdeauna am știut să facem haz de necaz
Indiferent ce se va face pe locul UVCP,sau nu,n-ar strica să-i întrebați pe toți primarii,unul dintre ei a ”funcționat” aproape 5(cinci)mandate,care este cauza distrugerii,în totalitate,a industriei din Turnu Măgurele.Și lafel de bine de știut ar fii să nu uităm și în ce perioadă s-au făcut acele jafuri și de către cine am fost conduși spre falimentul pe care-l vedem azi în economia și industria din România.Dacă nu urmărim cauza,degeaba comentăm efectul.Și uite cum vor privi din ce în ce mai mulți postaci,ca cel cu cornițe și talangă la gât de la #1,mizeria în care ne-au adus ”salvatorii” din FSN,PDSR și PSD,timp de peste 25 de ani.Nu că cei de azi ne-ar vrea cu adevărat binele.E doar o alternanță la putere a incapabililor și a lacomilor mincinoși.Dacă cineva vede lucrurile altfel,e liber să comenteze,dar cu argumente solide.
Cornel pe 18 Octombrie 2021, 16:28
#3
Schimbare
Puneți-l administrator pe fiul lui Dragnea și acolo va construi o fabrica de mașini bem, se va muta fabrica de Stuttgart din Germania la turnu Măgurele,dar sa fiți siguri ca o va distruge la fel cum a distrus ferma salcia împreuna cu Ilie Elena,care a participat și la distrugerea cicalexului de la Alexandria.
Marin zootehnistul pe 18 Octombrie 2021, 15:04
#2
Minunea lumii.
Vacile hranite cu cenusa de pirita vor da lapte cu un continut bogat in fier, aur, argint si uraniu. Problema este sa se gaseasca mulgatori calificati.
Taurul comunal pe 18 Octombrie 2021, 13:57
#1
Ce bine o ducem cu liberalli la guvernare
Poate o ferma de boi. De la PNL !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.