Unde au ajuns lemnele din Parcul Municipal

17 Octombrie 2021 | 3326 vizualizări | 2 comentarii
Familia Cocosila
Familia Cocosila

Fotografie - O remorca cu lemne este trasa la poarta familiei Cocosila. Fotografia e o captura de pe Google Maps, septembrie, 2012. Doi chituci sunt dati cu var. Nu credem ca in padure se varuiesc pomii. Remorca cu lemne nu stim daca e a familiei Cocosila, doar ca era trasa in dreptul curtii lor. Posibil ca si o parte din lemnele din parc sa fi luat acelasi drum. 

Comentarii (2) Adaugă comentariu
Plătitor de taxe și impozite pe 18 Octombrie 2021, 10:21
#2
Pentru Alegător
Ce să facă și ei,săracii,fac ceea ce văd că fac și șefii lor.În mintea lor cred că sunt acoperiți,și au luat obiceiurile celor de unde au luat și exemplu,necomentând și nedând vreo explicație cuiva.Lafel cum au făcut și cu întrega conductă de termoficare.Mai precis,cânii latră,caravana trece,că așa e pe la noi.
Alegator pe 17 Octombrie 2021, 23:54
#1
Lemnele
Ăștia fura tot ce prind! De la fier vechi,pe care îl vând și fac chefuri pina la materiale de construcție și nisip! Pe nimeni nu interesează felul în și cit de mult se fură din avutul orașului!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.