Baiatul doamnei Cocosila a pierdut procesul cu Scoala de Politie si IGPR. Mamica - mergem pana la CEDO. Ne cautam dreptatea la fel cum a facut si Liviu Dragnea, tatal nostru.

17 Octombrie 2021, 20:46 | 3.672 | 1
Cocosila
Car Universal

Curtea de Apel Bucuresti a respins recursul lui Cocosila Emil Ionut impotriva SCOLII DE AGENTI DE POLITIE "VASILE LASCĂR" CÂMPINA si a INSPECTORATULUI GENERAL AL POLITIEI ROMANE. Doamna a mers pana in panzele albe pentru a-si reabilita fiul, care, la momentul actual, este sub supraveghere timp de doi ani, din noiembrie anul trecut. Emi a fost condamnat la 8 luni de inchisoare pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. Asta-vara a mai produs un accident in cartierul Odaia. Nici nu stim unde se incadreaza. Daca am gresit cu ceva, rugam un comunicat din partea doamnei Cocosila. Ocupati cu averea, mami si tati au uitat si de educatia copiilor sau Emi face ce a vazut la parinti. Sa nu certati baiatu', nu e vina lui. 

1 comentariu Comentează

  • #1
    Alegător pe 17 Octombrie 2021, 23:50
    Politist
    Ce să învețe de la maica-sa? E omul de bază al directorului Cone,din toate punctele de vedere!

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.