Eugen P (irvulescu) enalescu, un iresponsabil, face apel la responsabilitate in lupta cu virusul

16 Octombrie 2021, 01:20 | 1857 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Eugen Pirvulescu

In loc sa se retraga din fruntea PNL Teleorman, Pirvulescu face apel la responsabilitate- "Fac un apel la responsabitate și vă îndemn să vă vaccinați și să vă informați din alte surse decât cele conspiraționiste, care nu au nici un fundament științific." Domnul Pirvulescu trebuia sa-si faca si vaccinul impotriva coruptovirusului.

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Joita de la giuvarasti pe 16 Octombrie 2021, 18:22
#3
Consăteanul nostru
Livache educat la giuvarasti a fost distrus de fiul sau iar livache in final a trădat pe cei care i-a pus PSD-ul pe tava (Coldea,Dîncu maior)
Soare V. pe 16 Octombrie 2021, 11:28
#2
La vremuri noi,hoți,mincinoși și obraznici noi
După ce Dragnea a călărit aproape 25 de ani Teleormanul și la jupuit până la os,încrederea în oricare dintre politicienii care au roit în jurul său,de la orice partid,Almăjanu Nițulescu,Gîdea și alții,este foarte mică spre deloc în viziunea și mintea alegătorilor.Pirvulescu nu este altceva decât un altfel de jupân îchipuit,cu aceleși năravuri,putere de a minți și comportament politic ca ale marelui infractor de Teleorman.Să vedeți prezența cetățenilor la vot în 2024.Va fi una care tinde spectaculos spre sub 25-30% din electoratul cu drept de vot.Și unde va merge acesta?Ați ghicit,către fosta și inepuizabila gașcă din marele călău al națiunii,PSD.ATUNCI SĂ VEDEȚI LUPII TINERI ȘI FLĂMÂNZI.Credeți că au învățat ceva din tot ce s-a întâmplat în România ultimilor 30 de ani?Absolut nimic,doar dorința de a accede la putere și a repeta ceea ce au făcut înaintașii lor.Iar din punct de vedere al investițiilor în sănătate,la Teleorman este aproape 0.
Eu pe 16 Octombrie 2021, 07:24
#1
Credibilitate 0
Bravo, turnucustiri, în sfârșit spuneți lucrurilor pe nume! Ce credibilitate are un astfel de personaj să dea sfaturi medicale, când nu este credibil nici măcar ca politician, darămite ca medic!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.