Zvonul acestor zile - Fostul UVCP se transforma intr-o firma de cauciucuri

07 Octombrie 2021, 13:05 | 5391 vizualizări | 15 comentarii
Car Universal
UVCP

Mai multe picamere au fost auzite de catre cei care merg sa adune ceapa. Fostul UVCP a mancat jaratec, cenusa, si se va transforma din fabrica de cenusa de pirita in Pirelli. Ramane sa asteptam miracolul. 

Citeşte şi
Comentarii (15) Adaugă comentariu
Marin Caragea. pe 14 Octombrie 2021, 17:05
#15
Lui Gogu de la Aprozar.
Te-seala memoria, BACIU NU A FOST DIRECTOR PE VREMEA P.C.R., CI DUPA REVOLUTIE, CAND ERA LA PARTIDUL ROMANIA MARE. DUPA POSTUL DE DIRECTOR A INTRAT IN PARLAMENT CA SENATOR. IN FINAL A TRECUT LA P.N.L. FIIND ALES CONSILIER LOCAL IN DOUA LEGISLATURI, APOI S-A RETRAS DUPA CE SI-A DAT SEAMA CA NULITATI CA CRACEA NU SUNT CAPABILE DE NIMIC.
Lovin. pe 12 Octombrie 2021, 18:14
#14
Lui Ghita smardoi.
Alias Gigi căcat,acest poponar al orasului,bai,laba trista stai parcat ca te facem pasta de mici și te punem la geamantan!Poponautule!
Gogu de la aprozar pe 12 Octombrie 2021, 11:32
#13
Lui Fane
Biciu a fost director cât a fost partidul. Apoi a dat-o la întors când n-a mai fost partidul. Un je**s ca orice activist de partid.
Ghiță smardoiu' pe 12 Octombrie 2021, 11:30
#12
Gigi retard la purtător
Cine a distrus UVCP? Nu Simionescu? Și unde este Simionescu acum bai lasă tristă? Nu la PNL?
Fane cel mare. pe 10 Octombrie 2021, 08:10
#11
Lui #9, RAHAT, IDIOT cunoscator.
In semn de multumire pentru aprecierile tale despre mine. TE BAG IN PIZDA MA-TI SI DE ACOLO SA NU IESI! Dementule, cult la c*r(din care categorie LGBTfaci parte?), care, la fiecare subiect sensibil folosesti aceleasi cuvinte si expresii zornaitoare din cultura politica, leninist-stalinista, sub diverse pseudonime, n-ai de gand sa-ti urmezi tratamentul prescris de medicii psihiatrii? Familia ta si amicii tai de ticalosii nu-ti spun ca esti insuportabil? Tu vorbesti de cinste, TU CARE CAT AI FOST DIRECTOR ECONOMIC LA O FIRMA FANTOMA TI-AI ALCATUIT O CARTE DE MUNCA FALSA IN CARE AI SCRIS CA AI LUCRAT IN CONDITII SUPERGRELE, OBTINAND ASTFEL O PENSIE SUPERSPECIALA?? TU, CARE AI TRECUT PE LA CATEVA PARTIDULETE, CU SCOPUL DE A AJUNGE PRIMAR? CANALIE, LEPADATURA, MAFIOT CRIMINAL!
john pe 09 Octombrie 2021, 21:20
#10
radiații
cunosc cel putin 10 persoane care au lucrat acolo si sunt morți de cancer, radiatii etc .în ultimi 4 ani. zona trebuia închisa de mult daca nu se închidea se duceau uni la puscarie asa nu mai raspunde nimeni de morți .
Un atent cunoscător pe 09 Octombrie 2021, 10:20
#9
Lui Fane prostu
Nu numai că postarea ta e ca unui cretin habarnist,semianalfabet,dar ”aprecierile”par spuse chiar de unul din tabăra celor ce au pus serios umărul la distrugerea acestui orășel.Iar felicitările vomitate în finalul postării tale se potrivesc de minune adresate familiei tale și celor pe care dorești să-i aperi,fără să cunoști adevăratele lor fapte.Așadar,numai obiceiurile total păguboase,meschine și ticăloase,ale așa zișilor politicieni de provincie,alimentate de necunoaștere și o lăcomie dusă la maxim,au adus comunitățile mari sau mai mici,până acolo unde bine se văd astăzi,adică într-o avansată stare de degradare,distrugere și sărăcie,vecină cu dezastrul.Fiți ceva mai responsabili,mai bine informați și mai ponderați atunci când vorbiți despre situații și persoane care au adus atâta rău oamenilor.Ne-am săturat de-atâta minciună,fățărnicie și dezinformare din partea unora care nu știu decât să latre la comandă.
Maria păun pe 08 Octombrie 2021, 19:56
#8
Distrugătorul
Simionescu Adrian. A mai distrus și partea de reproducție de la fema salcia (vieri și scroafelor) și s-a împrumutat de la salcia cu 300000 euro .dosarul cu aceste documente a fost făcut de actuala directoare economică Ilie Elena și l-a dat Consilierului de taina al lui pitis de la teldrum și alio livache
Fane. pe 08 Octombrie 2021, 13:19
#7
Esti tampit si dezinformat!
-1- ING. BICIU C-TIN. CAT A FOST DIRECTOR UZINA FUNCTIONA SI OAMENII ISI PRIMEAU SALARIILE. ACEASTA ERA SITUATIA CAND A PLECAT LA SENAT.UZINA PRIMEA SUBVENTII, CU SPRIJINUL P.S.D.

-2-UZINA A FOST PRELUATA DE ING. NASTASESCU ION CARE A INCERCAT S-O MAI TINA IN VIATA PANA SE EPUIZAU STOCURILE DE CENUSI DE PIRITA. DAR DL MINISTRU BERCEANU,NU NUMAI CA NU L-A SPRIJINIT, CHIAR DACA SE SOCOTEAU PRIETENI SI FACEAU PARTE DIN PARTIDUL LUI BASESCU, DAR A CONTRIBUIT LA INCHIDEREA UZINEI.

-3- DE SIMIONESCU NU STIU NIMIC, POATE A LUAT PARTE LA PRADUIREA UZINEI.

-4-GOGORITA CU PARC INUSTRIAL II APARTINE DLUI CRACEA CLAUDIU. TU SI ALTII STITI CE ESTE ACELA PARC INDUSTRIAL? STITI PE DRACU'!VA SPUN EU CATEVA PARCURI INDUSTRIALE IN ORAS: O BUNA PARTE DIN FOSTUL C.I.C DIN ANUL 1990; FOSTELE FABRICI DE CONSERVE, DE LAPTE; FOSTUL ELECTROTURRIS, ETC. CEVA, CEVA, A MAI RAMAS DIN ELE. DACA CINEVA ARE CHEF SA DEZVOLTE CEVA, AU RAMAS DESTULE DIN FOSTELE SUPRASTRUCTURI. INCEPETI VOI!'TU-VA RASA-N CUR DE PROSTI!
Gogu. pe 08 Octombrie 2021, 09:48
#6
Nastasescu,Baciu și Simionescu .
Acesti profitori au distrus Uvcepeul.Niste politicieni je**si care au furat cot la cot cu ciuma rosie.
TATARICI pe 08 Octombrie 2021, 08:50
#5
NU SE VA FACE NIMIC
SUNT SIGUR CA SUNT DOAR NISTE ZVONURI PENTRU A DEZINFORMA SI A PROSTI CETATENII ORASULUI,DAR SI A MOBILIZA TABARA PSD.ACEEASI METODA CA SI CU ALTE INVESTITII GEN PARC INDUSTRIAL,POD SI HIDROCENTRALE PESTE DUNARE SI OLT, SI ALTE INVENTII ALE PSD.ORASUL ESTE SECATUIT DE MINCIUNA,JAF SI DISTRUGERE,IAR PSD ISI SCOATE ARMELE CU CARE A REUSIT SA PACALEASCA PE TOATA LUMEA.
Gigi pe 07 Octombrie 2021, 19:26
#4
Intrebare
Cind sef peste ciuma rosie la nivel de judet este un pacalici ca Gidea iar la nivel de municipiu un pampalau ca CuDa,pe cine ar putea trimite in parlament ?! pe unii si mai prosti ca ei.
Cracea Panait. pe 07 Octombrie 2021, 17:45
#3
Precizare.
-1-VA FI O FIRMA PENTRU ARS CAUCIUCURILE UZATE DE CATRE PETRECARETII CARE SARBATORESC LASATA SECULUI

-2- DRAGI TOVAROSI SI NAS FLOREO: VOI AVETI IDEE CE-NSEAMNA O FABRICA DE ANVELOPE??? UN PIC MAI COMPLEXA DECAT O FABRICA DE PRASTII. In concluzie, mai terminati-o dracului cu tot felul de tampenii!
U(WC)P pe 07 Octombrie 2021, 14:40
#2
Ceparii..
Wn!€
Vasii și Cotoi pe 07 Octombrie 2021, 14:27
#1
Uvcp
Întrebați-l pe simionescu Adrian cine a distrus uvcp-ul
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.