SCANDALOS! IUBIRE ÎN GRUP. ARSĂ, SLĂBITĂ ȘI BOLNAVĂ LA ATI A AJUNS PE MÂNA UNOR INDIVIZI CĂRORA LE ARDE DE IUBIT

6 Octombrie 2021, 22:22 | 2.665 | 2
Iubaretii
Car Universal

Florin Piper-Savu, Dănuț Cristescu și Paul Stancu (parlamentari PSD de TR) sunt cei trei cărora le arde de iubit. Mai ușor cu patriotismele, lăzile de gunoi ale istoriei și cuvintele mari, nu știți să le combinați și iese altceva.

Țara arde, iar vouă vă arde de iubit. În loc să intrați în foc și să încercați să o salvați, vouă vă arde de iubit. Cîțu o arde, vouă vă arde de iubit. Săraca țară! Gunoaielor, vă trimiteți, între voi, la lada de gunoi. Poporul are acest drept, vă trimite la gunoi pe fiecare, la rândul lui. Mai ușor cu iubirea, politica e o curvă. Mai mult, aici >> buletindeOltenia.ro

2 comentarii Comentează

 • #2
  Pentru pe 7 Octombrie 2021, 15:26
  Cititor
  Pe cine sa votam, ca nimeni nu merita sa ajungă acolo. Nu am votat PSD-ul, au ajuns pnlistii și homalaii la conducere și vedeți ce se întâmplă, ce au făcut.
  Pe cine sa mai votăm ?
 • #1
  Cititor pe 7 Octombrie 2021, 09:48
  Ăștia sun cei ce ne conduc și fac legi pt.noi?
  După niște nepregătiți ai puterii din Parlamentul și Guvernul României,azi vedem niște nimeni ai PSD care doresc să ajungă din nou la putere,fără să realizeze ce e cu ei acolo,pentru ce își iau banii și pe cine reprezintă.Este numei vina noastră,a vostră,a celor ce i-ați votat.

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.