Covid - Teleormanul a ajuns la o rata de 5. Videle - 11,5, Rosiorii de Vede - 7,59.

3 Octombrie 2021, 12:24 | 1.604 | 4
Covid
Car Universal

Desi suntem din ce in ce mai rari, Teleormanul e in topul judetelor fruntase. Nu exista virusul, totul e o inventie. Traim intr-o inventie. Mancarea e o inventie, masina la fel, avem numai inventii in cap, nimic concret. Mai mult, aici>>dsptr.ro

4 comentarii Comentează

 • #4
  Lola. pe 4 Octombrie 2021, 15:47
  Dragnea și muistii roșii.
  Simbata s au întâlnit muistii rosii la hotelul Bombonicai.Au poso de o mamaliga cu destăinuiri din puscarie ale nenorocitului sef Livulica.Voi qstia cu siteul habar nu aveți...
 • #3
  Pentru Mitica. pe 4 Octombrie 2021, 10:24
  Alias Gigi Teican.
  Bai,poponarule sugi plus la ciumatii rosii acum?Habarnistule,nu ai habar de virusologie și imprastii cu căcat prnt tot orașul.Sa ti dau la m**e!
 • #2
  X pe 3 Octombrie 2021, 21:51
  Oamenii nu sunt speriați, oricâte cifre le băgați voi pe gât!
  Se pare că vom ajunge la imunitatea de turmă destul de repede. Toamna aceasta va fi mai grea, însă din primăvară pandemia se va duce. Așa zice doctorul Marinescu de la Matei Balș.
 • #1
  Mitică pe 3 Octombrie 2021, 17:17
  Postacului
  Degeaba bre cu COVIDU', că nu mai ține! Orban va vota cot la cot cu Ciolacu și HAUR-ișii aliați cu USR moțiunea. Iar Cîțu pleacă acasă și-l lasă pe Iohannis fără Guvernul său, chit că boul-belții a ascultat de Arahat, și a decis că mitingurile sunt interzise. Vine iarna și foamea, cresc prețurile, și voi vă apărați cu minciunile astea cu pandemia lui pește.

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.