Centrul comercial FUNSHOP Rosiorii de Vede si-a deschis portile. 200 de locuri de munca. Civilizatie si o lovitura puternica pentru "comerciantii locali".

30 Septembrie 2021, 15:33 | 2.274 | 6
FUNSHOP
Car Universal

Începând de astăzi, roșiorenii iîș pot face cumpărăturile într-un singur loc, FUNSHOP PARK, primul parc de vânzare cu amănuntul lansat de Scallier în România cu o suprafata de 6.200 mp. Punctul final al acestui proiect important pentru municipiul Roșiori de Vede a fost marcat în cadrul unui eveniment discret la care au participat investitorii, cei care au făcut  posibilă realizarea unui complex comercial modern, repzentanți ai administrației locale și invitați. Mai mult, aici >> actualitateadeteleorman.ro

6 comentarii Comentează

 • #6
  Gheorghe Alexandru pe 3 Octombrie 2021, 21:14
  Ptr Sorin Cocoșatu Ionescu
  Bă schizofrenicule nu ți-e mă Rușine sc*rsura dreacu ești un omis un caracter zero mă prăpăditule
 • #5
  Mari Arcea=Alexandru Gheorghe pe 3 Octombrie 2021, 11:45
  Sunt o catastrofa
  Sunt un gunoi de om, ma numesc Alexandru Gheorghe, postez cu numele fostelor mele amante, pe care le-am jumulit de bani si m-au aruncat ca pe un rahat ce sunt. Cu footbalul se vede ce "performante" am, numai infrangeri cu 6-0, caut un koor de lins (ma pricep), sa imi dea bani de o lipie. Sunt Sandu milogul, mai pacalesc ceva parinti sa isi dea copii la footbal la mine, cu 50 Ron la luna, pana se prind si ei cat de bou si jeg sunt. Va rog, un colt de paine, un leu ceva, imi dati?Sunt usor de recunoscut, am capul de cauciuc,umblu in chiloti prin oras grin cheese grin cheese grin LOL
 • #4
  Cineva pe 2 Octombrie 2021, 19:23
  Pentru HOP Sorin Ionescu bonlav psihic
  Nu sint cine crezi tu mă dementule
 • #3
  Hop pe 2 Octombrie 2021, 12:57
  Arcea=Sandel Gheorghe
  Cel care semneaza non stop sub numele de Mari Arcea este dobitocul local, Alexandru Gheorghe, frustrat si bolnav de dementa si rautate.Un milog la usile primariei, sa primeasca bani, ca este roopt in koor de foame."Felicitari" LOLpentru antrenorat, acum la Sporting 2. Daca nu era madame Piper in primarie, gunoiul Gheorghe era la ajutorul social de mult.
 • #2
  Remi pe 30 Septembrie 2021, 20:02
  .
  Arceo, ești un cretin, un handicapat/psihopat...
 • #1
  Mari Arcea pe 30 Septembrie 2021, 15:58
  Incredibil dar adevărat
  In aceasta dimineața Sorin Ionescu profesor in orașul nostru a fost văzut in parcare făcând sex oral unui țigănuș .
  A fost văzut de mai multe persoane se pare ca era sub influența alcoolului sau a altor substanțe

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.