Covid - Rata record in Teleorman: 18,7 comuna Zambreasca. Videle - 6,10. Alexandria - 5,41.

28 Septembrie 2021, 16:26 | 1997 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
Covid

Teleorman - 3.46. Daca in Bucuresti si localitatile limitrofe sunt mai multi locuitori decat sunt inregistrati la ultimul recensamant sau in evidentele primariilor, in Teleorman e invers, deci rata e mult mai mare in judetul nostru. Mai mult, aici>>dsptr.ro

Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
Paul Ionescu. pe 01 Octombrie 2021, 15:34
#11
Lui x-g-x.
Pai la tine unde(care) sunt argumentele???? In ceea ce ma priveste, cum sa le explici teoria relativitatii unora care nu stiu nici tabla inmultirii?
X pe 01 Octombrie 2021, 09:46
#10
Gândiți, oameni buni!
Oamenii mor în spitale pentru că li se administrează medicamente ineficiente pentru coronavirus. Guvernul a dat milioane de euro și acum a făcut încă o comandă uriașă de Remdesivir, în condițiile în care OMS - ul spune că acest medicament nu este recomandat pentru tratarea coronavirus-ului pentru că este ineficient.
George pe 01 Octombrie 2021, 09:38
#9
Ionescule,slabă și nefericită concluzie
Libertatea ți-a dat șansa să gândești și să fii informat atunci când scrii,numai că,cu gândirea,mentalitatea și exprimarea unui milițian total needucat,ți-a ieșit o balegă.În privința locului pe care spui că îl ocup,în primă fază,e mult mai important să fii atent la locul și poziția pe care o ai tu.Te-ai băgat ca viermele în măr și îți lași mizeria pe unde rozi.Pune-ți masca pe ochi atunci când scrii,ești extrem de contagios pentru cei ca tine.Și nu mai pune etichete pe borcanele în care nu știi ce e înăuntrul lor.Simplul fapt că arunci invective fără să aduci argumente serioase,arată cine este tâmpitul în cazul nostru.Lafel de mult succes dar,nu pe internet.
X pe 01 Octombrie 2021, 08:44
#8
Pentru Paul Ionescu
Se știe de când e lumea și pământul că cine nu are argumente reale începe să jignească. Eu zic să lăsăm timpul și istoria să dovedească care este prostul.
Paul Ionescu. pe 30 Septembrie 2021, 14:52
#7
Lui george #6.
Ai dreptate, nu suntem cu totii o natie de fraieri, ci numai o parte a ei, din care faci parte si tu. In aceasta parte tu te situiezi la limita inferioara-spre partea vecina, a tampitilor! Iti urez mult succes in exercitarea libertatii cuvantului.
George pe 29 Septembrie 2021, 19:19
#6
Nu suntem cu toții o nație de fraieri
Idioți sunt cei ce te-au făcut și nu ți-au spus cum să te comporți cu cu cineva care are o altă părere decât a ta.Și cam care este este diferența ”legală” de timp în care poți răspunde la postare a unui/unei tute?Elviroo,fiecare este liber să posteze atunci când ia la cunoștință o știre,o informație,și dorește să ia atitudine față de unele dezinformări.Important este doar ceea ce spune și argumentează.Tocmai cei ce au fost înlăturați din guvern și alte structuri de conducere ale statului,au răsuflat despre incidența făcută din pix de către cei din guvernul României,mai exact,domnul Arafat și alți interesați de banii care s-au cheltuit pentru această ”pandemie”,testările și numărul exagerat al cazurilor raportate.Nu mai vorbim de sumele imense de achiziții făcute de șeful UNIFARM.Aștept unrăspuns mai cu știință de carte și informare corectă.
Eu pe 29 Septembrie 2021, 14:59
#5
Vaccinul nu vindecă toate bolile de pe pământ!
Elvira, tu altă treabă nu ai decât să ții evidența morților? Cei mai mulți sunt morți din cauza bolilor lor care rămân netratate pentru că toți medicii aplică protocolul pentru covid și de bolile lor obișnuite nu-i mai tratează nimeni. Oamenii nu mai sunt primiți în spitale, sunt trimiși acasă cu boli grave și uite așa crește numărul morților.
ELVIRA. pe 29 Septembrie 2021, 14:37
#4
Pentru matilda si george.
Nota: scriu cu litera mica pentru ca nu acestea sunt numele voastre si, oricum, tot mici (adica niste nimic*ri) sunteti si voi. Pentru de-alde voi exista o singura caracterizare: IDIOTI! matildo: n-am facut nici un recesansamant, datele respective sunt pe internet. Le gasesti si tu, cu doua conditii: sa stii sa citesti si sa intelegi! Tu si georgica ma indoiesc ca indepliniti aceasta conditie. Inchei cu o intrebare: cum se explica potriveala ca unul posteaza la ora 9.14 si altul la 10.35? Chestie de telepatie??
George pe 29 Septembrie 2021, 10:35
#3
Întrebare pt.ELVIRA
Dar din ăia 132 de morți descoperiți de tine,câți au murit de atâtea forme de cancer,de ciroze,de boli cardiovasculare și alte boli cronice?Dar în accidente și de bătrânețe nu mai moare nimeni?Hai,pune-te pe cercetat și numărat corect,că îți cam dă cu virgulă.A,și să nu uit,sunt vaccinat cu a doua doză la finalul lunii aprilie.
Matilda pe 29 Septembrie 2021, 09:14
#2
Oamenii mor și din alte motive,nu numai de COVID 19
Elvirooo,ce faci femeie,ai făcut recensământul în Turnu Măgurele,de una singură,și te-ai apucat să numeri și morții?!Le-ai făcut și autopsie?După felul în care te-ai exprimat în postare,ție sigur îți trebuie și a-VII-a doză de vaccin,dar la creier.
ELVIRA. pe 28 Septembrie 2021, 17:38
#1
Cele mai simple intrebari.
Pentru cei care se opun vaccinarii si sustin ca totul este o facatura:-Cum se explica faptul ca in intervalul 09.07.2021-28.09.2021 NUMARUL DE LOCUITORI IN MUNICIPIU A SCAZUT CU 132 OAMENI? CEI CARE AU MURIT DOAR SE PREFAC CA SUNT MORTI?- CEI CARE SUNT INTERNATI IN SPITALE, MAI ALES LA A.T.I. SUNT SIMULANTI?-
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.