Covid - Orasele din Teleorman sunt la un pas de primele restrictii.

18 Septembrie 2021, 16:41 | 2627 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Covid

Rosiorii de Vede - 81 de cazuri, 2.69. Turnu Magurele - 71 de cazuri, 2.61. Alexandria - 104 cazuri, 2.11. Videle - 29 de cazuri, 2.59. Mai mult, aici>>dsptr.to

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Y pe 22 Septembrie 2021, 06:53
#4
Ce e scris, în frunte ți-e pus!
Au fost oameni care au murit în urma vaccinului (au făcut AVC-uri, tromboze, afecțiuni ale inimii). Așa că fiecare decide ce risc își asumă. Cum în prospectul tuturor vaccinurilor scrie că nu se cunoaște durata beneficiilor, că nu sunt studii clinice, că vaccinul nu are efect la toți oamenii, ca orice vaccin, că efectele adverse pe termen lung sunt necunoscute, iar cele pe termen mediu se înmulțesc pe zi ce trece, fiecare decide ce i se potrivește.
ELVIRA. pe 21 Septembrie 2021, 17:17
#3
Domnule Igrec.
Nu-ti urmez sfatul nefiind cazul.Eu am fost infectata cu COVID cu spitalizare 14 zile si am ambele doze de vaccin. INAINTE DE A MA IMBOLNAVI AIDOMA ALTOR ZMEI CUM SE PARE CA TE SOCOTESTI SI TU-MA GREDEAM IMUNA SI MAI MULT CREDEAM CA CE SE SPUNEA DESPRE COVID SUNT SIMPLE POVESTI-DIVERSIUNI PENTRU CA UNELE CERCURI DE INTERESE SA SE IMBOGATEASCA. DACA TU SI ALTII ATI MAI FOLOSI INTERNETUL SI PENTRU O INFORMARE MAI AMPLA ATI VEDEA CA CrCETARI DIN TARI MAI AVANSATE AU AJUNS LA CONCLUZIA ca RATA IMBOLNAVIRILOR SI MORTALITATII LA CEI VACCINATI ESTE INCOMPARABIL MAI MICA DECAT LA CEI NEVACCINATI.NICI UN SPECIALIST ADEVARAT NU A AFIRMAT CA VACCINUL ITI OFERA IMUNITATE 100/100. ORGANISMUL UMAN DIFERA DE LA OM LA OM SUNT AFECTIUNI DE CARE OMUL NU STIE SE CREDE ATOT PUTERNIC SI DEODATA SE PRABUSESTE. AU FOST OAMENI CARE AU MURIT..RAZAND! STII VORBELE ACELEA HAZOASE: "TE CULCI SEARA SANATOS SI TE SCOLI DIMINEATA..MORT!" EU NU DAU SFATURI NIMANUI, SPUN NUMAI CA NU TREBUIE SA-I IMBOLNAVEASCA PE ALTII
Y pe 20 Septembrie 2021, 18:37
#2
Un sfat!
Elvira, izolează-te tu la tine în casă dacă nu ai loc de,, turiștii" din localitățile învecinate și cu ocazia asta te ferești și de virusul care te-a înspăimântat atâta.
ELVIRA. pe 20 Septembrie 2021, 16:26
#1
REIAU COMENTARIILE.
AM FACUT O PAUZA DE CCA 3 SAPTAMANI SI AM URMARIT EVOLUTIA BOLII NENOROCITE CARE A CUPRINS OMENIREA. IN CONTINUARE MA VOI REFERI LA TURNU MAGURELE,UNDE SE CONSTATA,LA FEL CA IN JUDET,O CRESTERE ALARMANTA A RATEI DE INFECTARE.IN ZIUA DE 20/09/2021 ESTE DE 3,05/1000= 83 INFECTATI, IAR, FATA DE DATA DE 09/07/2021, CAND NUMARUL LOCUITORILOR ERA DE 27314,AZI A SCAZUT LA 27196,DECI SUNTEM CU 118 MAI PUTINI NU STIU CARE A FOST NUMARUL DE NASTERI IN ACEASTA PERIOADA,DAR NUMARUL DECESELOR A CRESCUT IN MOD ALARMANT.LA "RADIO SHANTZ" SE ZICE,DUPA SURSE CONFIDENTIALE, CA NUMARUL CELOR DECEDATI ESTE MULT MAI MARE! ACEST LUCRU SE VEDE SI DIN ACTIVITATEA INTENSA CE SE DESFASOARA IN CIMITIR, COMPARABILA CU CEA DE LA SUPERMAGAZINELE VECINE. CARCOTASII SUSTIN CA IN ACEST RITM SE VA IMPUTINA NUMARUL PENSIONARILOR SI VOR RAMANE BANI PENTRU MAJORAREA PENSIILOR. PRECIZARE: A PENSIILOR SPECIALE, NU A CELOR BISNUITE! IAR FLUXUL "TURISTILOR" DIN LOCALITATILE MEGIESE(IZLAZ, CIUPERCENI) CRESTE VERTIGINOS! AMIN!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.