Ultima ora! Accident grav! Aeroportul lui Dragnea: Pompierii din Teleorman au intervenit la un accident aviatic.

16 Septembrie 2021, 21:47 | 2693 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Accident.

Aeroportul promis de Dragnea a devenit realitate. Pompierii din Teleorman cred si acum in vorbele jupanului. In loc sa se pregateasca pentru stingerea miristilor, bravii pompieri fac exercitii din ciclul "tot ce zboara se mananca". S-au plictisit si au zis sa incerce ceva mai spectaculos. 

Accident aviatic cu 10 victime, exercițiu al pompierilor, la Blejești

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „A.D. Ghica” al judeţului Teleorman a organizat și desfăşurat astăzi,  începând cu ora 12.00, un exerciţiu de cooperare cu forţe şi mijloace în teren pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă generată de un accident aviatic, în pădurea de pe raza localității Blejești.

Situația tactică generală a presupus prăbușirea unui avion de mici dimensiuni care avea la bord un număr 10 pasageri, accidentul fiind anunțat de către unul dintre supraviețuitori prin apelarea numărului unic pentru situații de urgență 112, acesta precizând că mai multe persoane sunt încarcerate, cu răni grave, iar la nivelul motoarelor se manifestă un incendiu, cu pericol de explozie.

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.