Ne mandrim cu Danut Cuclea! Cica ar fi primar in Turnu Magurele

16 Septembrie 2021 | 2280 vizualizări | 2 comentarii
Danut, primar slabut
Danut, primar slabut

Danut se poarta elegant, nu ca un primar. Asa mergi la un sprit la Poiana, in padure. Te uiti la el si vezi Turnu Magurele. Primarul e prima institutie a unui oras. Asa arata principala institutie si orasul. Niste necalificati pe care, pana la urma, Turnu ii va ejecta. 

Comentarii (2) Adaugă comentariu
Ne mândrim cu proștii și hoții! pe 17 Septembrie 2021, 10:24
#2
AZI CULEGEȚI CEEA CE AȚI ALES
Asta e un păcălici,nu primar.Numai simpla lui prezență de la nivelul volanului mașinii Duster,și îți dai seama de micimea acestu exemplar de conducător.Nu există un oraș mai sărac,mai depop**at și mai distrus decât orașul nostru.De mândrit se pot mândri numai cei ce-i stau prin prejmă,care profită de funcții și se îmbogățesc din banul public.Primăria Turnu Măgurele este demult doar un SRL al celor ce o conduc,către faliment.Chiar nu ați remarcat asta?Și-au aranjat cuibul de unde le vin salariile grase,strânse cu multă trudă de privații care încă mai au de lucru,și duse la bugetul de unde sug cu nesimțire și lăcomie,fără a se vedea vreo investiție serioasă in infrastructură și loc*ri de muncă.
... pe 16 Septembrie 2021, 21:08
#1
Da.Cu.
Tot la Poiana !!!Ai fost ales primat prin munca altora,dar cum nu stii cum ai ajuns primat,asa nu osa stii nici cind pleci.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.