Video Valerica Circiumaru, primarul din Rosiorii de Vede, are probleme grave la mansarda si trebuie sa mearga la un specialist

14 Septembrie 2021 | 1.468 vizualizări | 3 comentarii
Valerica
Valerica

Acest individ a sperat ca poate, prin organizarea balciului, sa stopeze raspandirea Covid (min 5:40 de secunde). Asa zice el si zice multe prostii: a urmarit cum evolueaza valul 4, conventia semnata de comercianti, s-au luat masuri care se refera la masuri de siguranta, s-a intrat pe usa, s-a iesit pe poarta. Rosiorii de Vede a ajuns sa depaseasca Turnu Magurele la Covid. Pe timpul Balciului s-au triplat cazurile de imbolnaviri. 

3 comentarii Comentează

 • #3
  Medicul ginecolog. pe 16 Septembrie 2021, 14:13
  Stiristului fara nume.
  Dupa cate stiu, a fost la frizer, la dentist, la oftalmolg. la O.R.L. La mine te poftesc pe tine sa-ti schimb sexul. Se pare ca tie iti place sexul oral.
 • #2
  Nae pe 16 Septembrie 2021, 12:04
  Mânzul
  Măi mânuțe,ăia au avut certificat covid sau teste. Cei de la bâlci au prezentat vreun document, prostănacule?
 • #1
  Catalin Manzatu. pe 15 Septembrie 2021, 17:28
  Autorului.
  La care specialist sa mearga, la cel la care mergi si tu? Din ceea ce scrii tu nu se intelege nimic. Facand o comparatie cu CLUJUL, unde s-a organizat un balci mult mai mare, Emil Boc unde ar trebui trimis?

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.