LIVIU DRAGNEA (TERORISTUL) SE DĂ MARE: ÎNCEPE JUDECATA ÎN PROCESUL DIN SUA

14 Septembrie 2021, 16:25 | 1.911 | 5
Liviu Dragnea.
Car Universal

Liviu Dragnea era alintat, de către Băsescu, cu apelativul „teroristul”. Iată că fostul președinte a avut dreptate, Jupânul este judecat de americani. Mai mult, aici>>buletindeOltenia.ro

5 comentarii Comentează

 • #5
  Veronel pe 20 Septembrie 2021, 18:35
  Realitatea edeasupra lu A 3 și RTV, clar
  Trei ore-am stat lipi de televizor. Cea mai tare miea plăcut că Dragnea a făcut partid si dacă crăcea e adevărat cu turnu nostru și deștept să intre la Alianța aia pentru Patrie ă și tot blocul o s-l votăm ca șiprimar, în locul lui cuclea. Că chiar e un NIMIC-MIC. Cum îi zice unii pe ne drept
  V. Vasileanu
 • #4
  Veronel pe 19 Septembrie 2021, 12:27
  Tot blocu o s-ãl ascultam pe Dragnea la TV
  Abia așteptăm să spună adevăru contra ăstora poate ajută la moțiunea decezură să cadă guvern Cutu. Căi Dragnea chiar ar merita premier, el ar fi stăpânit mai bine și cu coronavirus ul ăsta, și cu spitalul din Turnu.
  mai e 9 ore până la 21:00 și ne uităm la realitatea Plus...... V. Vasileanu
 • #3
  Rares pe 16 Septembrie 2021, 06:48
  Seriosii
  Cei mai serioși politicieni
  Iohanis și catu, cum zice BADEA,susțin!
 • #2
  Eu,simplu cetatean pe 15 Septembrie 2021, 09:27
  Pana cand mai ascultam marii infractori?
  O sa iasa duminica seara la TV si o sa ne spuna cum au facut unii niste treburi.Despre el,nimic,doar ca a fost urmarit si s-a vrut lichidarea lui fizica,ca nu e vinovat de orice dovezi de coruptie si furt i se aduc,bla,bla,bla.Nu v-ati obisnuit cu metodele astea de mare hot?Nu-i de mirare sa ne spuna ca nici in America nu a fost,iar TelDrum este al oricui numai al lui nu este(actiuni la purtator,metode mafiote).
 • #1
  eu, cracea cel batran pe 14 Septembrie 2021, 16:41
  Basescu
  Basescu l-a ridicat, tot basescu l-ngropat cand s-a facut al dracului!

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.