Covid - Ciuperceni indeplineste conditiile pentru restrictii de circulatie.

13 Septembrie 2021, 16:38 | 2086 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Covid

Ciuperceni - 7 cazuri, 5.08 la mie. Autoritatile pot lua (nu e nimic oficial) masurile  prevăzute în situaţiile în care incidenţa este mai mare de 4 la mie. Astfel, pe timp de weekend, circulaţia persoanelor este interzisă după ora 20,00, fără o justificare menţionată în declaraţie, iar magazinele se vor închide la ora 18,00. Aceste restricţii se aplică până când scade incidenţa sub 3,5 la mie.

Pe de altă parte, celelalte restricţii se vor aplica tot timpul, printre care suspendarea activităţilor la interior a restaurantelor şi cafenelelor, închiderea sălilor de spectacol sau a cluburilor, interzicerea evenimentelor cu public numeros în spaţiu deschis.

Beuca (8 cazuri, 6.56 la mie) este prima localitate unde s-au impus restrictii, iar scoala a inceput online.

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Y pe 13 Septembrie 2021, 17:54
#1
Mai terminați cu tâmpeniile!
Restricțiile de circulație nu au nicio logică medicală și doar îngrădesc drepturile și libertățile oamenilor fără nicio justificare medicală. Până la ora 20.00 nu te poți îmbolnăvi? Sau te apără declarația de virus?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.