Covid - Rosiorii de Vede a depasit Turnu Magurele. Alexandria vine tare

13 Septembrie 2021, 13:22 | 1833 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Covid

Rosiorii de Vede - 58 de cazuri, 1.93. Turnu Magurele - 50 de cazuri, 1.84. Alexandria - 81 de cazuri, 1.65. Videle 20 de cazuri, 1,79. Mai mult, aici>>dsptr.ro

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Testele dau erori pe 14 Septembrie 2021, 10:00
#6
Nu mai susţineţi dictatura medicală!
Profesorul este un om întreg la cap. Chiar nu pricepeţi că testele alea ies pozitive la orice muc, iar unele ies pozitive chiar şi fără muc? Sunt imprecise, au marjă mare de eroare. Dacă omul se simte sănătos, nu are simptome de gripă, nu are ce să transmită. Nu vă mai lăsaţi manip**aţi!
Mari Arcea pe 14 Septembrie 2021, 08:36
#5
Adevăr
Un caz special profesorul(dacă îl putem numi așa ) Sorin Ionescu este pozitiv și se plimba nestingherit prin scoli și prin oraș .
X-ul indolent pe 13 Septembrie 2021, 20:49
#4
De la testele Covid a pornit toată nebunia și tot din cauza lor se menține!
Televizorul a speriat lumea, nu Covidul. Că marea majoritate a oamenilor nici nu știau că sunt bolnavi dacă nu le ieșea testul pozitiv. Și trăiau liniștiți și sănătoși, ca indolenții. Unde au dispărut gripele și pneumoniile din anii trecuți? Nu vă duce un pic capul, de aia sunteți așa speriați.
Gigi pe 13 Septembrie 2021, 19:37
#3
Indolentul X
Băi X-ulescule,covidul a speriat o lume întreaga și tu bați câmpii,nemernicule!!!Analfabetul dracului!
Nu ne interesează statisticile cu covid pe 13 Septembrie 2021, 18:31
#2
Alte subiecte mai interesante nu mai aveţi?
Mai scutiţi-ne cu ştirile despre Covid. De parcă nu ar fi de ajuns cât ne stresează televizorul, voi mai lipseaţi să băgaţi spaima în oameni.
X pe 13 Septembrie 2021, 17:39
#1
Crește artificial numărul cazurilor
Eu sunt c*rioasă cât de grave sunt cele 50 de cazuri din Turnu Măgurele. Sunt convinsă că marea lor majoritate au cel mult simptome de răceală ușoară. Prea e speriată lumea și se duce să se testeze de la primii muci, iar cum testele ies pozitive la orice muc, nu e de mirare că crește numărul cazurilor. Părerea mea este că nu ar trebui să ne speriem la orice mică răceală și să ne testăm pentru că intrăm nejustificat în izolare la domiciliu pentru niște simptome care dispar oricum în 2-3 zile. Și astfel întreținem pandemia asta la nesfârșit.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.