Un neamt se intereseaza de combinatul chimic Donau Chem

11 Septembrie 2021, 11:44 | 2.904 | 2
Donau Chem.
Car Universal

Saptamana urmatoare va fi organizata licitatia pentru vanzarea combinatului chimic din Turnu Magurele. Ioan Niculae va fi eliberat conditionat daca isi ia labele de pe combinat. Donau Chem este, intentionat, in centrul unor inginerii financiare de unde este foarte greu sa fie scos. Ioan Niculae l-a indatorat catre alte firme ale lui pentru ca nimeni sa nu poata sa-l cumpere (tot el numea lichidatorul sau hotara tot felul de proceduri). 

2 comentarii Comentează

 • #2
  ilie pe 13 Septembrie 2021, 15:35
  aiurea
  Pacat de oras. Dar combinatul nu mai are nici-o sansa...A fost vaca de muls ptr. multi, care dupa ce si-au vazut sacii in caruta...
 • #1
  Pardalian,vărul neamțului pe 13 Septembrie 2021, 09:43
  Hai la muncă,dă-i dracului de bani!
  Da,așa este,am vorbit și eu cu neamțul și mi-a spus că vrea urgent să cumpere combinatul.Dar știți de ce?A spus că e singurul loc din lume unde angajații lucrează fără a avea pretenții financiare de la angajator.Suntem iarăși unici în lume,la prostie,bineânțeles.

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.