Patru barbati au violat un domiciliu. Smecheria e veche: jgheaburi de scurgere a apei pluviale.

10 Septembrie 2021, 17:03 | 1.944 | 3
Jgheab
Car Universal

Polițiștii din Videle au reținut patru bărbați cu vârste cuprinse între 21 și 30 de ani, din județele Cluj și Mureș, cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de șantaj și violare de domiciliu.

Activitatea infracțională reținută în sarcina acestora constă în faptul că, în ziua de 01.08.2021, ar fi pătruns în curtea unui bărbat din comuna Botoroaga, făra acordul acestuia, pentru a îi monta la acoperișul locuinței jgheaburi de scurgere a apei pluviale.

Ulterior montării parțiale a sistemului de scurgere a apei de pe acoperiș, ar fi amenințat persoana vătămată pentru a obține o sumă de 8800 lei, reprezentând contravaloarea lucrării efectuate în mai puțin de o oră.

Față de bărbați a fost dispusă măsura reținerii, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman.

La data de 08.09.2021 au fost prezentați Judecătoriei Videle, pe numele acestora emițându-se mandat de arestare preventivă.

sursa: impactnews24.ro

 

3 comentarii Comentează

 • #3
  Yogurt pe 11 Septembrie 2021, 20:12
  ,
  Eu nu înțeleg, voi ?!
  Cică țiganii au pătruns fără acordul proprietarului în c*rtea acestuia și s-au apucat să-i monteze burlane. Bă, ai dracu țigani !
  Chiar așa să fi fost ? De ce nu vin și la mine, ca ii aștept cu prăjituri la poarta...Dacă întra fără acordul meu în c*rte, i-as pune să-mi spargă lemnele...Zău...
 • #2
  S&G pe 11 Septembrie 2021, 09:52
  Paziti-va proprietatile si bunurile
  Trebuie evitat orice fel de relatie sau dialog cu minoritatea rroma.Nu acceptati niciun fel de serviciu din partea acestor ti**ni.Mai multa vigilenta si c*raj din partea Politiei si a Jandarmeriei pentru cei ce muncesc si platesc taxe si impozite Statului Roman.
 • #1
  iote pe 10 Septembrie 2021, 17:23
  ti**nii unguri
  ar trebuii publicate si figurile acestora,,,singur ca mai sunt si alti pagubasi ...au fost si in Turnu Magurele in mod sigur si in com Izlaz si au stors si de la altii bani .

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.