Covid-ul creste ca-n povesti. Turnu, Alexandria, Rosiori, Videle si Peretu sunt localitati fruntase

09 Septembrie 2021, 14:19 | 2474 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Covid

Turnu Magurele - 64 de cazuri, 2.35 la mie. Alexandria - 61 de cazuri, 1.24 la mie. Rosiori - 32 de cazuri, 1.06 la mie. Videle - 16 cazuri, 1.43 la mie. Peretu - 14 cazuri, 2.10 la mie. Mai mult, aici>>dsptr.ro

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Eu pe 10 Septembrie 2021, 10:26
#5
Manip**are!
Mai mureau oamenii înainte şi de gripă sau pneumonie. Acum nimeni nu mai are gripă sau pneumonie, toate bolile sistemului respirator sunt încadrate la covid, deşi un procent foarte mic din acestea sunt cauzate de covid.
Omul raţional pe 10 Septembrie 2021, 10:21
#4
Pop**aţia trebuie să fie educată!
În loc să se bage isteria în oameni şi să fie stresaţi să le scadă imunitatea, mai bine i-ar educa cum să evite complicaţiile.

De la primele simptome, făceţi-vă un test covid. Dacă iese pozitiv, izolaţi-vă ca să nu daţi virusul şi altora şi ţineţi legătura cu medicul de familie ca să vă prescrie tratamentul necesar în funcţie de simptome. Facă tuşiţi vi se va prescrie şi antibiotic. Măsuraţi-vă constant nivelul de oxigen din sânge, pentru că dacă scade sub normal, înseamnă că plămânul este afectat. Dacă luaţi tratamentul potrivit în termen optim nu are cum să se ajungă la afectarea plămânului.
Pentru cel care se crede mai raţional pe 10 Septembrie 2021, 10:13
#3
Procentul celor care fac forme grave este de 3-5%
Marea majoritate a celor depistataţi pozitiv sunt asimptomatici, cu forme uşoare sau cel mult medii, astfel că nu se justifică isteria generală creată.

Procentul statistic a celor 3-5 % care fac forme grave sau chiar decedează din cauza simptomelor specifice (plămâni distruşi, asfixiaţi), este cauzat de faptul că există persoane cu imunitate naturală foarte scăzută care nu se tratează corect de la primele simptome şi lasă virusul să se dezvolte nepermis de mult în organism, ajungând la spital într-o formă foarte gravă când recuperarea este foarte greoaie sau chiar imposibilă.
alt om,mai rational pe 09 Septembrie 2021, 20:40
#2
punct de vedere
Atunci de ce ajung in stare grava la spital oamenii,unii chiar asfixiindu-se ? Dar cei care trec in lumea celor drepti,in urma acestei "raceli",ce fac ? Simuleaza decesul ?
Un om rațional pe 09 Septembrie 2021, 14:32
#1
Nu vă mai stresați atâta cu cifrele!
A început sezonul virozelor și gripelor. De când a apărut Covidul toate virozele și gripele sunt băgate la Covid. Banalele răceli nu mai există pentru că cine are niște simptome ușoare de răceală și își face testul iese pozitiv și uite așa cresc cifrele.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.