Teleormanean trimis in judecata pentru dare de mita foarte mica (bataie de joc la adresa organului)

09 Septembrie 2021, 13:04 | 2998 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Mita

Un teleormănean este cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită, după ce a încercat să ofere suma de 100 de lei unor polițiști din cadrul IPJ Teleorman, bani ce i-a pus în mașina de serviciu a acestora.

“În fapt, ofițerii D.G.A. – Serviciul Județean Anticorupție Teleorman au fost sesizați de către lucrători de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman cu privire la faptul că o persoană, care a fost oprită în trafic pentru neacordare de prioritate de trecere unui echipaj SMURD, a dat, cu titlu de mită, suma de 100 lei, pe care i-a pus în portiera autospecialei de poliție, pentru a nu fi dispuse măsurile legale ce se impuneau, respectiv aplicarea unei sancțiuni contravenționale și suspendarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice.”, se arată în comunicatul DGA.

Cei care au sesizat DGA au fost chiar polițiștii. La finalizarea cercetărilor efectuate de către ofițerii de poliție judiciară ai D.G.A. – S.J.A. Teleorman, delegați în cauză, față de inculpat s-a dispus efectuarea, în continuare, a urmării penale și punerea în mișcare a acțiunii penale, fiind totodată dispusă și măsura controlului judiciar.

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Vasile pe 11 Septembrie 2021, 06:02
#4
Mită
Astia de la dga se ocupa doar de mizerii. De resturi de firimituri. Sa I urmărească pe șefii politiei care asta fac toată ziua iau cadouri fac șprițuri non stop și trafic*ri de influenta. Mutări peste mutări la loc*ri călduțe si șpăgi de la subalterni. Se stie dar dga se ocupa de mizerii. Nu si justifica banii cu care sunt plătiți
Karl pe 10 Septembrie 2021, 19:25
#3
.
Sa nu înțelegeți dlor polițiști din Turnu ca spaga inseamna numai bani. Unii dintre dvstra v-ati făcut case, magazii și alte acareturi cu materiale(inclusiv nisip și pământ)carate/obținute moca, adică fără sa le plătiți. Și sunteți mulți care procedați așa, în frunte cu sefii/comandantul vostru iar lumea va începe sa vorbească .....
Sile pe 10 Septembrie 2021, 09:11
#2
Șpaga a fost prea mică
Poate s-au simțit urmăriți băieții,că nu așa se dă o șpagă.Șpăgile date de ciori de ce nu sunt denunțate?Ai dracului milițieni,s-au specializat și ei,au devenit mai atenți.
MARIAN pe 09 Septembrie 2021, 20:14
#1
ASA DA
BRAVO LOR, BRAVO POLITISTILOR!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.