Mafia ne urmareste. De ce s-au montat camere video? Pentru ca autoritatile sa stie cui sa ceara spaga.

05 Septembrie 2021, 05:00 | 2535 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Camera video

Localitatile din Teleorman sunt impanzite de camere video. Cu toate acestea, smecherii incalca legea in vazul tuturor. La ce folosesc aceste camere?! Exemplu:  Transportatorii rutieri incarca masinile peste normele legale, desi stiu ca sunt vazuti pe camere. Autoritatile atat asteapta, merg sa isi ceara dreptul. Transportatorii rutieri sunt unul dintre exemple, pe drumurile publice au loc foarte multe incalcari ale legii. 

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Codruț pe 05 Septembrie 2021, 19:50
#2
Vai de noi ! Autorul articolului este un redus mintal.
Ion,Gheorghe,Vasile și mulți alții pe 05 Septembrie 2021, 09:53
#1
Hai să privim și altfel lucrurile
Aceste noi metode de supraveghere și urmărire au defapt un rol de monitorizare,verificare și eventual sancționare a tuturor celor ce încalcă legea în diferite cazuri.Acum,dacă cei ce le au în dotare și administrare,le folosesc și în alte scopuri decât cele pentru care au fost destinate,și există informații în acest sens,nu se pot face decât niște plângeri în scris la organele superioare de control ale statului,împreună cu niște dovezi solide,imagini sau fotografii,altfel facem discuții fără să folosească nimănui.Știm cu toții că există corupție și mulți corupți la nivelul instituțiilor statului dar,hai să facem acțiunile noastre,a celor nemulțumiți de felul cum lucrează ele,așa cum spune legea și așa cum trebuie pentru a putea fi luate în seamă,dar și pentru a putea fi pedepsiți cei ce încalcă legea.Și mai trebuie și mult c*raj din partea unor instituții,cum ar fi SRI,Parchete,Poliție și Jandarmerie, pentru a sancționa orice abatere de la respectarea legilor.Și asta pentru oricine.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.