Florin Orita a fost numit in fruntea Inspectoratului Scolar Teleorman

4 Septembrie 2021, 19:49 | 3.321 | 3
Florin Orita
Car Universal

Florin Orita este profesor de matematica, disciplina pe care a predat-o la Colegiul Unirea din Turnu Magurele. Adjunct a fost numita Luminita Flori Vilae, profesor la Liceul  Tehnologic nr 1 Alexandria

3 comentarii Comentează

 • #3
  Astazi,scoala deranjeaza politicul pe 5 Septembrie 2021, 10:28
  De meritocratie s-a auzit?
  Am o singura remarca pe tema acestui articol.Sa se faca numiri in functiile de directori scolari pe masura pregatirii,a experientei manageriale si a rezultatelor.Si nu in ultimul rand,si pe baza unor examene riguroase,si NU pe baza apartenentelor si simpatiilor politice.Astazi,multi dintre cei ce isi spun profesori,sunt cu mult sub nivelul celor ce au fost profesori odata.Invatamantul trebuie sa arate altfel,si sa nu mai fie obligatoriu,ca altfel se umple tara de absolventi de facultati,fara o baza reala si fara compentente.Si se fac dracu senatori,deputati si tot felul de sefi peste tot.
 • #2
  Y pe 5 Septembrie 2021, 01:09
  Nemultumire
  Pe Delcea cănd îl schimbați?
 • #1
  Remi pe 4 Septembrie 2021, 20:00
  .
  Bravo Floreo

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.