Recomandare de la Primaria Turnu Magurele - Noaptea, ca hotii, se ard gainatii.

04 Septembrie 2021, 16:06 | 2159 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Ferma

La lasarea intunericului, turnenii sa intre in case si sa inchida geamurile. Trebuie sa ascultam sfatul autoritatilor. Cei care au Covid pot sta afara pentru ca nu simt putoarea. 

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Contele Mapucci de Daravella pe 14 Septembrie 2021, 07:02
#3
Postacului
Băi labă tristă de autor, Garda de Mediu, DSP, DSV de cine aparțin acum? Că doar sunteți la putere! De ce nu intervin? Sau șpaga aia de care tot pomenești tu se duce tocmai la aceste instituții păstorite de PNL-ul lui Crăcea?
HINDI pe 12 Septembrie 2021, 01:05
#2
EȘTI NEBUN?
STAU LA 400 METRI PRIN AER DE ACEASTĂ FERMĂ. LA MINE NU AJUNGE MIROSUL, DAR LA VOI AJUNGE? COVID NU AM CĂ SUNT IMUN. DACĂ GĂINAȚII ARD, ÎNSEAMNĂ CĂ NU MAI AM NEVOIE DE GAZE... grin

BULA. pe 05 Septembrie 2021, 12:18
#1
Cum adica....?
....se ard gainatii??? Eu nu am gaini ca sa pot face o verificare, dar ma indoiesc ca gainatii umezi ard. Poate cei uscati, dar dupa ce au fermentat sunt uscati, nu mai miroase (sau, ma rog, put, cum doriti) si pot fi folositi ca ingrasamant. Alta solutie consta in construirea unor bazine de fermentare, care sa produca biogaz.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.