Covid-ul a gasit conditii bune la Turnu Magurele. Alexandria si Rosiorii de Vede vin tare din urma.

03 Septembrie 2021, 13:20 | 2133 vizualizări | 4 comentarii
Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Eu pe 07 Septembrie 2021, 08:36
#4
Pentru Elvira
Elvira, numai fatalităţi vezi? Nu mai băga atâta spaima în oameni, pentru că stresul scade imunitatea. Oamenii au nevoie şi de vorbe bune, de optimism, trebuie să le arătăm că dracul nu e chiar atât de negru. Părerea mea este că ar trebui să se renunţe la restricţiile aberante fără nicio justificare medicală şi să se menţină doar cele cu adevărat eficiente (distanţare, mască în spaţiile înschise sau aglomerate, plus vestitul spălat pe mâini).
ELVIRA. pe 04 Septembrie 2021, 14:25
#3
FATALITATE?
Balciul a trecut, Covidul invinge. PE DATA DE 02/09/2021, RATA E INFECTARE ERA DE 1,65/1000=45, IAR AZI, 04/08/2021 A AJUNS LA 2,09/1000=57. CA NUMAR DE INFECTATI STAM CEL MAI BINE DIN JUDET. ESTE RECOMANDABIL CA UNII COMENTATORI SA NU MAI BATA CAMPII CU TOT FELUL DE PROSTII. DACA NU CUNOSC SOLUTII ESTE E DE BUN SIMT SA TACA! DLE FANE CHIRPIC, ALIAS MATACHE MACELARU, O SOLUTIE ESTE PRIN IMUNIZARE NATURALA (CRED CA STII O TARA EUROPEANA, PRETINSA DESTEAPTA SI CARE NE DA NOUA LECTII, A APLICAT ACEASTA METODA SI ERA SA RAMANA FARA CETATENI!) DAR PANA SA SE AJUNGA ACOLO MOR MULTI. DESIGUR DTA NU VREI SA FII PRINTRE ACESTIA, CI ALTII!AI GRIJA, S-AR PUTEA SA TE INSELI.
Fane Chirpic pe 04 Septembrie 2021, 08:14
#2
Lui Valter Ionescu
Și când te-a ținut în casă arestat s-a rezolvat ceva? A dispărut COVID-ul? Nicidecum! Acest virus nu va dispare, ci vom coabita cu el prin imunizare naturală. Ziceai de autoritățile locale? Ce atribuții au ele ăn acest caz? Nu este DSP și celelalte instituții de stat în drept să ia măsuri? De ce bați câmpii? Probabil de prost ce ești, care ca orice prost care se respectă, crede că are soluții la orice problemă.
Valter Ionescu pe 03 Septembrie 2021, 20:46
#1
Pandemie
Condițiile" bune "au fost create de autoritățile locale care sunt în culpă prin faptul că neglijează total respectarea de către cetățeni a măsurilor elementare de protecție împotriva virusului. Vezi în interiorul magazinelor unde masca nu mai este obligatorie, în special la Profi, precum și în aglomerațiile din piață și alte zone.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.