Video Accident cu o caruta. ATENTIE! IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOTIONAL!

31 August 2021, 11:14 | 2.629 | 1
Accident.
Car Universal

Căruță spulberată de mașină, în Segarcea Vale. Două persoane au fost rănite.

Încă un accident cauzat de o căruță, în Teleorman.

S-a întâmplat tot în zona Turnu Măgurele. Doi frați din Segarcea Vale au oprit căruța în fața porții unui vecin, pe partea carosabilă.

Unul s-a dat jos din atelaj iar celălalt a rămas în interior, la taclale cu vecinul, fără să țină cont că este aproape miezul nopții și nu mai este lumina afară.

Un șofer, orbit de farurile unei masini de pe contrasens, nu a văzut căruța oprită și a izbit-o din plin.

Mai mult, aici>>impactnews24.ro

1 comentariu Comentează

  • #1
    eu, cracea cel batran pe 1 Septembrie 2021, 16:18
    ingerasi
    Toata lumea vorbeste despre carute, dar despre astia proaspat deveniti ingerasi (tinerii de la volan care zboara prea jos), nu scoate nimeni o vorba. Sa se stie, spre exemplu, ca merg cu peste 120 km pe ora in localitate, sau ca parintii le-a cumparat permisul si ca nu au habar ca exista o lege a circulatiei. Stiu ca voi fi injurat dar vreau sa protestez si eu: De ce domnilor politisti nu puneti mai multe radere pe sosele?

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.