Video Super melodie - Imnul celei mai frumoase și iubite echipe de fotbal din Turnu Măgurele!

30 August 2021, 18:31 | 2908 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Scor

Preluare pagina Facebook  Cetatea Turnu Magurele 

Imnul integral al celei mai frumoase și iubite echipe de fotbal din Turnu Măgurele! Cetatea ,echipa TURNENILOR ADEVARATI! Mulțumim Gigi Grozea!

Marele nostru artist Gigi Grozea,un înfocat suporter al fotbalului TURNEAN și al echipei Cetatea a făcut imnul echipei! Cetatea în inimile TURNENILOR,o iubire ros-alba de 51 de ani transformata in iubire muzicala necondiționată! Hai Cetatea, hai leutii! Mulțumim, Gigi Grozea!

CRONICA DE SUPORTER.Un timp ideal pentru fotbal,o organizare perfecta,aproximativ 500 de spectatori! Sincer,cu publicitatea care s-a făcut mă așteptam să fie aproximativ 800 de suporteri.Socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din tirg,cel puțin la mine! Cetatea a spulberat SMIRDIOASA cu 21-1!!! Cetatea și-a spulberat adversarul,fără să se forțeze! Jocul bun,in viteza cu combinații lucrate la antrenament a destabilizat echipa oaspete!Joc bun și consistent apreciat de publicul spectator care azi a rămas dator! Am lăudat intodeauna suporterii Cetății! La meciul acesta însă îi voi critica! Nu este normal sa fim atît de puțini la debut!?S-au împărțit eșarfe și șepci de organizatori cu însemnele cerute !Au fost unii care au luat în 2-3 rinduri și alții nu au apucat deloc! Unde este spiritul civic? Publicul nu știe să pretuiasca un om,nu știe să își arate recunoștința despre un simbol al orașului! Cînd toate eșarfele trebuiau ținute sus ,ne băgăm capul în pămînt și nu vedem ,nu auzim nimic! Păcat! In afara de galerie,care a fost minunată și a încurajat pe tot parcursul jocului echipa,ceilalți spectatori au fost depășiți de situație în meciul acesta! Urmează meciul cu Saelele,acolo sa vedem citi mergem?Suporteri, pe Pagina Cetatea găsim sa dam sfaturi și idei, dar este greu de pus in practica!Cetatea este a orașului,și răutăcioșii vor vedea că acest proiect va reuși!Cu speranța că nu am deranjat pe nimeni,va doresc o vara tirzie și să auzim de bine! Articol- Marius Dragodan.

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
Marius pe 02 Septembrie 2021, 22:28
#9
Pentru Orasean
Te salut cu respect! Ți am răspuns pe pagina Cetatea! Multă sănătate!
Orasean pe 02 Septembrie 2021, 08:22
#8
Fotbal
A mai trecut o zi Domnule Dragodan!

Aștept răspunsul, CUM SE NUMESTE ECHIPA ASTA,CETATEA SAU DUNAREA ROSIE (PSD) ?

MULTUMESC !
M.S. pe 01 Septembrie 2021, 09:37
#7
O a-VIII-a minune a lumii
Am intrat demult în istorie și fără acest imn.Numai că e o pagină urâtă din istorie,mai ales atunci când se pomenește și numele de Dragnea-PSD pe lângă Turnu Măgurele-Teleorman.Suntem deja de poveste în întrega țară,ne mai lipsea imnul.
Orasean pe 01 Septembrie 2021, 08:14
#6
Echipa
Am o întrebare pentru Domnul Dragonan.

Echipa asta este Cetatea sau Dunărea Roșie cum se dorește. Tot respectul meu pentru Dumneavoastră. Aștept un răspuns chiar și pe pagina pe care o administrați! Mulțumesc!
Tavi pe 31 August 2021, 23:20
#5
Și fata din poză cîntă mai mult ca ăla de pe canapea
Gimi pe 31 August 2021, 15:15
#4
Pt otomega
Pe fita o găsesc la Saele? Bergambir, prietenii știu de ce !
Otomega pe 31 August 2021, 09:31
#3
Pt Gimi
Baa,lingaule lu Dragnea....ce nu îți convine? Du te la Saele,la prăsilă la porumb! Hai Cetatea!
Gimi pe 31 August 2021, 01:07
#2
Cetatea
Baaaa,bulangiilor,melodia asta o cantau astia din galerie și se auzea din boxa și la meciurile lui TURRIS OLTUL anul trecut,acum ești mare CETATEAN, este melodia lui TURRIS OLTUL TURNU MĂGURELE! O TOAMNA SCURTA !
Ciprian Ene pe 30 August 2021, 22:10
#1
Cetatea?Turris Dunarea?
Buna seara,sunt Ciprian Ene,am trăit câțiva ani frumoși la Turnu Măgurele .In anii 70-80 .Fost jucător la CHIMIA,consider ca am dreptul sa ma pronunț,sa îmi spun părerea despre fotbalul din Turnu Măgurele.Sunt plecat de aproximativ 40ani din oras,dar si acum consider Turnu Măgurele,ACASĂ. Sunt la c*rent cu ce se întâmpla si înainte de a cere permisiunea de a spune ce gândesc,subliniez faptul ca nu sunt cârcotaș,apreciez ca se fac lucruri,si ca decât nimic e bine ceva,fie si progst.Nu e cazul aici,proiectul nu e prost,e comun.Asa a făcut fiecare primar din cătunele care au echipe in liga 3.

Repet,daca redacția si cititorii vor fi de acord,mi-as permite sa supun atentieiDumneavoastra proiectul-alternativa care a fost propus .De fapt,ce se întâmpla acum este alternativa de la ce am propus.

Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.