Covid-ul s-a mutat de la Turnu Magurele la Rosiorii de Vede.

30 August 2021, 18:03 | 3109 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Balci

Rata incidentei a crescut foarte mult in Turnu Magurele. Perioada Balciului a cauzat o explozie. Turnu Magurele a crescut de la 6 la 39 de cazuri (1.43 la 1.000). Rosiorii de Vede a stagnat la 6 - 7 - 9 cazuri. E timpul ca turnenii sa mearga sa vada si Balciul din Rosiori. Urmeaza si alte localitati.

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Nica pe 31 August 2021, 14:25
#5
Primar de cacat
Fututi gura matii de primar care ai.permis nenorocirea asta de balci, plin de ciori cu covid ! Sper sa iei si tu si mata covid si sa crapati odata, ca nimic nu faci bun pt oras, decat pupi ti**nii in p**a pt voturi
Stefan pe 31 August 2021, 14:14
#4
O gasca,finu cu nasu.
De limitatoarele de viteza si de garaje se ocupa Cone.De covid se ocupa viceprimarul.De marile contracte pe bani publici se oboseste primarul.Asta este psd-ul la Turnu.Pacat ca alaturi de acesti aventurieri mai stau un Mitroi si un Razvan V.Ce ar putea dicuta cei doi cu un primar de scoala generala.De ce asteapta Razvan si nu face pasul in fata ?

Vio pe 31 August 2021, 09:48
#3
Un blestem pe capul nostru
Oare când vom scăpa odată pentru totdeauna de cea mai toxică garnitură de ”conducători” incapabili și neisprăviți,din istoria acestui oraș,Cuclea,Cone,Cristea,Procopiescu și Mihalcea?
GAGA. pe 31 August 2021, 06:23
#2
AUZI, GOGULE.
ADMITAND APRIORI CARACTERIZARILE FACUTE DE TINE CELOR TREI, TREBUIE ACCEPTAT SI FAPTUL CA EI SUNT REPREZENTANTII UNUI IMPORTANT SEGMENT, POATE MAJORITAR. DIN POPULATIA ACESTUI TARG, ADICA: PUTUROSI, HOTI, NESIMTITI, IMPUTITI, LENESI, PUSI NUMAI PE CAPATUIALA FARA MUNCA SI CATE SI MAI CATE ALTELE. CENTRUL ORASULUI, MAGAZINE, STRAZI, CARCIUMI, PARCULETE SUNT INVADATE DE PIERDE VARA DIN LOCALITATE SI DIN COMUNELE LIMITROFE, GATITI CA DE PARADA SI PUSI PE DISCUTII POLITICE . AM INTALNIT GRUPURI DE OAMENI VENITI DE LA BUCURESTI IN VACANTA, SPECIAL PENTRU BALCI, CUCONETURI SPILCUITE SI GATITE CA PENTRU MARELE BAL AL OPEREI CARE SE DUCEAU MANDRE NEVOIE MARE SA SE DISTREZE IN BALCI, SA MANANCE MICI DIN CARNE STRICATA, SA BEA BERE EXPIRATA SI SA SE DEA IN TIRIBOMBA. LA MARE MODA SUNT FOTOGRAFIILE SELFI, FILMARILE CU TELEFONUL MOBIL, TRANSMISE LA PRIETENI SI RUDE, SA-I ADMIRE CUM SE DISTREAZA. DE MASURI DE PRECAUTIE IMPOTRIVA COVID, NICI VORBA! TOTI SUNT NISTE MATACHE MACELARU SI DIANA SOSOACA !
GOGU pe 30 August 2021, 19:14
#1
CUCLEA +CONE o combinație toxică pentru oraș
CUCLEA +CONE secondati de viceprimarul analfabet, CRISTEA sunt cea mai toxică pentru Turnu Măgurele. Ei au hotărât să se desfășoare bâlciul în acest an în plină pandemie de COVID. Turnu Măgurele este orașul cu cea mai mare incidență de COVID din țară. Urlă sirenele de la ambulanțe în oraș mai rău ca la război. Este plin spitalul cu bolnavi de covid.Taie o mulțime de arbori din parc,au împânzit orașul cu limitatoare de viteză și garaje. Niște neispraviti aflați în fruntea orașului.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.