Rata incidenta Covid: Salcia, Buzescu si Turnu Magurele sunt pe val

28 August 2021, 16:18 | 3432 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Covid

Salcia - 9 cazuri - 3,85 procent. Buzescu - 9 cazuri - 2,14 procent. Turnu Magurele - 23 de cazuri - 0,84 procent. Mai mult, aici>>dsptr.ro

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
Contele Mapucci de Daravella pe 31 August 2021, 08:03
#8
Lui Stan Pățitul și Înțeleptul
Un vechi proverb evreiesc spune așa: numai la marfa proastă faci reclamă. Deci Înțeleptule, Cam ce încredere pot să am eu într-un vaccin pentru care mi se oferă mici ca să-l fac? Eu zic că-i bine să-ți iei pastilele, să urmezi sfatul psihiatrului c*rant, și ușor, ușor n-o să te mai crezi Hitler.
D pe 31 August 2021, 06:20
#7
Pentru Stan Pățitul
Dacă vrem eficiență, trebuie testata toată lumea, inclusiv vaccinații, pentru că și ei se infectează și transmit virusul la fel ca cei nevaccinați. Altfel, este doar discriminare și constrângere inutilă pentru cei nevaccinați, pentru că ei ar fi nevoiți să-și cheltuiasca banii pe testări, și în același timp se îmbolnăvesc de la cei vaccinați contaminați și netestați.
Tot eu pe 31 August 2021, 06:14
#6
Gândiți, încă o dată, gândiți!
Gândiți-vă și voi dacă măsurile luate până acum puteau fi apte să oprească virusul (nu poți iesi din casă decât cu declarație, nu poți ieși noaptea decât cu declarație, pozitivul luat cu izoleta, imnul cantat din mașinile de poliție, medicamente scumpe băgate pe gatul internaților din spitale fără nicio eficiență covid, etc). Nu au luptat niciodată cu adevărat cu virusul, ci totul a fost ca să ne obișnuiască binișor cu noua formă de dictatură.
Eu pe 31 August 2021, 06:08
#5
Gândiți, oameni buni!
Cu cât crește rata de vaccinare, cu atât vor crește și cazurile de îmbolnăviri, inclusiv în rândul celor vaccinați și chiar cu forme grave. Ceea ce se întâmplă în Israel e dovada a ceea ce spun. Vaccinații sunt purtători ai virusului și îi infectează și pe nevaccinați. Tot vaccinații sunt cauza apariției diferitelor variante de virus, pentru că virusul, o data ajuns în organismul vaccinatului, este nevoit să se transforme ca să ocolească răspunsul vaccinului. Scopul mai marilor de la nivel mondial este să ne îmbolnăvească ca să avem nevoie de și mai multe vaccinuri și medicamente, iar în același timp, să ne îngrădească drepturile și libertățile. Un om bolnav nu are puterea să se mai răzvrătească.
Matache Măcelaru' pe 30 August 2021, 16:03
#4
Lui Stan Pățitul și Înțeleptul
Mă, tu ai băut apă cu cana lui Hitler? În ce țară crezi tu că s-ar întâmpla așa ceva? Băi boule, trăim în secolul XXI, într-o țară din UE! Drepturile omului sunt garantate! Și cine-mi garantează că un covido-apocalipsoid ca tine, care te-ai vaccinat și dezvolți anticorpi? Nu mai bine tu idiotule, te duci tu să-ți faci determinarea de anticorpi? Nu de alta, dar trebuie să fiu și eu sigur că tu vaccinatule ai și imunitate. Asta ca să nu mai delirezi idei gen lagăre de concentrare, în care nevaccinații să fie internați precum evreii pe timpul naziștilor? Mă-ta știe ce delirezi pe net?
S.P.I. pe 30 August 2021, 15:07
#3
ALARMA!
IERI, 29/08/2021, RATA DE INFECTARE ERA I.10/1000=30, IAR AZI, 30/08/2021, A AJUNS LA 1,43/1000=39!!! ALT INDICATOR ALARMANT: IERI POPULATIA INREGISTRATA ERA DE 27246 LOCUITORI, IAR AZI A AJUNS LA 27227 LOCUITORI. UNDE AU DISPARUT 19 OAMENI DOAMNA PREFECT SI DLE SUBPREFECT SERGIU IORDAN? PRESUPUNAND CA S-AU MAI SI NASCUT COPII, INSEAMNA CA NUMARUL MORTILOR ESTE RIDICAT.
Petre pe 29 August 2021, 17:02
#2
Sa vezi și sa nu crezi.
Aluna internat de Covid.L au ajuns blestemele lui Teica?Sau aparatele de ras au trecut clandestin fără sa fie sterizate?Aluna,Aluna...
STAN PATITUL SI INTELEPTUL. pe 29 August 2021, 16:22
#1
ACTUALIZARE.
LA TURNU MAGURELE IERI 28/08/2021 RATA DE INFECTARE ERA 0.84/1000=23, IAR AZI 29/08/2021,ESTE 1.10/1000=30!!!! NUMARUL MORTILOR NU SE COMUNICA. NU DATI VINA PE TALIBANI. INFIINTATI PUNCTE DE CONTROL SANITAR LA PRINCIPALELE INTRARI IN MUNICIPIU; CIUPERCENI(FLAMANDA)-IZLAZ-LITA-SOSEAUA PORTULUI-PUTINEIU-CRANGUL, SA SE PERMITA INTRAREA NUMAI LA CEI VACCINATI SI CARE TREC TESTUL RAPID. IN PLUS TREBUIE INTERNATI INSTIGATORI GEN MATACHE MACELARU. PRECIZARE: PENTRU CONTROL SI TRATAMENT, NU PENTRU ALTCEVA!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.