Ultima ora! Ioan Niculae reporneste combinatul chimic din Turnu Magurele. Sunt rechemati specialistii chimisti.

28 August 2021 | 5974 vizualizări | 7 comentarii
Specialisti
Specialisti

Cei din fotografie trebuie sa se prezinte imediat la sediul Donau Chem, pentru ca fara ei nu se poate reporni combinatul. Rugam fotografii cu gramezile de uree. Lumea este invidioasa pe chimisti. Si cei din aceasta poza (click aici) sunt rugati sa vina cat de repede pot.

Comentarii (7) Adaugă comentariu
Eu pe 29 August 2021, 19:45
#7
Un idiot
Si cu ce drept iei tu pozele oamenilor de pe profilul lor pentru știrea asta de cacat!!! Cu ce drept faci tu "misto" de oameni, tu unul din fata unui calculator! Un nimeni! Vezi ti de treaba ta și daca tot ai "stiri" măcar sa fie pe bune!
eu, cracea cel batran pe 29 August 2021, 11:39
#6
Nu va mai văietați atat
ce va mai place sa va văietați! tongue laugh Când mergeați la munca și nu făceați absolut nimic toată ziua cine credeți ca va plătea salariul? Sau mai bine zis meritați voi bani pentru cat ați muncit acolo? O ardeați pe bârfe toată ziulica va uitați la ceas din 5 în 5 minute sa vedeți daca s-a făcut ora sa mergeți la dus! Acuma vreți bani, vreți restante ehhheee! Fiți fericiți ca v-a dat posibilitatea sa va cunoașteți, sa stați de vorba și eventual sa va împerecheați sau sa va aduceți aminte cum va împerecheați cu 30 de ani în urma care cu care prin garsonierele de la geuri dupa program. Ha Ha Ha, timpul nu se întoarce deși știu ca v-ați fi dorit!
Gică de la ambalare pe 29 August 2021, 09:42
#5
CIC Tr.Măgurele INRI
Din foto lipsește Mihalcea,așa ca să fie și mai credibilă știrea.Măi,vouă v-a făcut rău căldura și deabia acum ați început să delirați.Am vorbit cu Niculaie și mi-a spus că deacum încolo toate salariile vor fi date anticipat orelor de muncă ce vor urma să fie prestate.Hai,luați-vă pachețel și fuga pe plantație,că e un așa loc de prosteală în zona asta,cum rar mai găsești prin România.
Stefanel pe 28 August 2021, 23:11
#4
Cic
BANII după ce i dam MUIE.
Secret pe 28 August 2021, 22:52
#3
Adevaru
Si bani cand la anu alți lea făcut cruce la bani care ai au de luat de la iei
Bozgoru pe 28 August 2021, 20:58
#2
Cic
Sa ne suga la OUA d l nae.
Falimentu lichidare pe 28 August 2021, 20:05
#1
La fer vechi
Reporneste pe ultimul drum, spre cimitir
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.