Familia Dinu si prietenii celor doi tineri morti in urma impactului cu o caruta vor protesta in fata Politiei Turnu Magurele

24 August 2021, 21:55 | 10147 vizualizări | 20 comentarii
Car Universal
Accident.

Familia Dinu va merge pana la capat. Sunt ofiteri cu functii in IPJ Teleorman care au legaturi cu cei care au condus caruta implicata in accident. Fierul vechi este afacerea care face legatura intre politisti si cetatenii de etnie roma. Familia Dinu stie la ce ne referim. 

Dreptate pentru Răducu și Ștefan!

Seara de 4 august 2021. Drumul care leagă municipiul Turnu Măgurele de comuna Putineiu. Două căruțe încărcate cu fier vechi, nesemnalizate, și un Logan în care se aflau doi frați, unul de 19 ani, celălalt de 22 ani, circulau în aceeași direcție de mers.


Autoturismul în care se aflau tinerii au izbit în plin, în beznă, una dintre căruțe.

Impactul a fost fatal pentru cei doi frați veniți în vacanță la rude. Unul dintre ei a murit pe loc, celălalt a mai dat semne de viață, s-a încercat resuscitarea, dar, în final, a pierdut lupta pentru viață.
O tragedie imensă, care a lăsat răni deschise în sufletele familiei și prietenilor.

Ancheta bate pasul pe loc, iar familia, cu inima zdrobită, cere dreptate. Pentru ei și pentru toti cei care sunt uciși în România de inconștiența unor indivizi ce consideră că a circula cu căruța nesemnalizată pe drumurile publice este ceva ce li se cuvine de drept.

Mai mult, aici>>impactnews24.ro

Citeşte şi
Comentarii (20) Adaugă comentariu
. pe 03 Septembrie 2021, 10:10
#20
Pentru Anonim: acesta e linkul
https://m.youtube.com/watch?v=EGPjY4rNFNE&feature=youtu.be
. pe 03 Septembrie 2021, 07:29
#19
Pentru anonim
Întra pe total impact. Acolo îl găsești.
Anonim pe 02 Septembrie 2021, 18:48
#18
Vă rog puneți linkul în care apare Protestul făcut de iuliana Dinu
Îmi pare tare rău pentru cei 2 copii nevinovați, Dumnezeu să-i ierte și să-i odihnească în liniște și pace ....
Dinule pe 01 Septembrie 2021, 21:55
#17
Lasa vrajeala
Dupa ce ani de zile ai chefuit cu ei la masa ai dat dreptul lu ala sinlu ala acum ai ajuns sa faci protest in fata politiei
Impresie personală pe 29 August 2021, 15:57
#16
Cea mai
Credibila de la protest, asa cum l-am văzut pe net, a fost Iuliana Dinu, pe bune. Chiar știe sa vorbească femeia, are dicție, are c*rsivitate în exprimare, chiar nu e proastă ! Aveam alta părere despre ea, pe bune.

In schimb Ion, la ce școală a făcut, abea acum începe sa gingureasca...
Dan pe 29 August 2021, 03:37
#15
viitor sumbru...
in tara asta o sa mai locuiasca doar ti**ni si bugetari...sa vedem cum or sa se inteleaga...
Contele Mapucci de Daravella pe 27 August 2021, 14:41
#14
Adevăr neplăcut
Nu comentez alegațiile pe subiect, ci mă voi referi la adevărul crud. Cine a girat numirea COMANDANTULUI Poliției Turnu Măgurele? Nu cumva Claudiu Crăcea, nașul de cununie al unui membru al familiei Dinu? Regret din suflet moartea a doi tineri nevinovați, care aveau viața înainte, dar nu pot să nu-mi amintesc favorurile făcute familiei Dinu de cei pe care azi, aceeași familie Dinu o blamează. Atunci nu era nici o problemă. Devenim lideri de opinie DOAR atunci când ni se întâmplă nouă. La alții? Dă-i în plm de săraci! Nouă să nu fie bine! Frapantă paralela cu cazul Cumpănașu! Pe tine, Claudiu Crăcea, nu te mustră conștiința? Asta dacă ai noțiunea termenului. Nu cred, la ce caracter infect ai!
Cetățean din com Segarcea pe 27 August 2021, 13:48
#13
Pura coincidență ?
Anul acesta am primit arenda de la nea Gica Dinu în luna august(asa o dau toți arendatorii) fata de luna decembrie,cum a dat-o în anii anteriori. De ce ?
Nu pe 27 August 2021, 11:03
#12
Este asa
Dumnezeu sa ii ierte. Nu ma buc*r de ce s a intamplat dar Dumnezeu nu bate cu parul. Dumnezeu loveste prin alte mijloace. Paca ca acesta familie“ asa a fost lovita. Cand unchiuletul se usura pe toata lumea si facea legea era binae. Acum dupa ani de tepe date si alte magarii s a intamplata aceasta nenorocire. Pacat de ei ca erau tineri si aceau viata in fata.
Mircea pe 26 August 2021, 14:25
#11
Stai linistit #9
Majoritatea cioroilor au fete tinere românce la produs,deci au din ce trai.Mai grav e pentru proastele de românce care se uita in gura unor analfabeti.Si dupa urma carora maimutele fac urmasi si-i cresc din banii de pe ”munca si pielea”tinerelor fete.Ce este insa si mai grav,este faptul ca Parchetul,Politia si SRI,cunosc,văd si cunosc aceste persoane si fapte.Care sunt rezultatele?
Un cetățean pe 26 August 2021, 12:34
#10
Schimbați legislația !
Protestele nu au nicio relevanță ; schimbați legislația rutieră, putorile alea din parlament care dorm plătiti pe sume imense! În seara zilei de 25.08, în jurul orei 22.00,un tractor agricol tracta doua remorci cu cereale în apropierea comunei PUTINEIU,FĂRĂ NICIUN FEL DE ELEMENT REFLECTORIZANT SAU LUMINI ! PĂI DESPRE CE VORBIM .IA BAGĂ-L LA PUSCĂRIE PT," TENTATIVA DE OMOR " PE DRUMURILE PUBLICE ", CONFISCĂ-I TRACTORUL !...SĂ VEZI TU CUM SE SCHIMBĂ LUCRURILE ! PÂNĂ ATUNCI,...AU MURIT OAMENI NEVINOVATI SI VOR MAI MURI!...păcat de tinerețea copiilor ce au murit ! Dar NU SE VREA, ...VINA O POARTĂ POLITICUL!
Sătui de neimplicarea autorităților pe 26 August 2021, 09:18
#9
ESTE DOAR O REMARCĂ,NU INSTIGARE LA REVOLTĂ
Într-un fel sau altul,cu toții ar trebui să protestăm împotriva acestei așazise minorități rrome,care prin felul în care trăiește și se comportă într-o societate democratică europeană,nu face altceva decât să ignore orice comportament civilizat,să nu respecte nicio lege și să contribuie prin taxe și impozite la bugetul din care vor să sugă prin primirea de ajutoare sociale sub orice formă.Plus prin sustragerea ori furtul de la furnizarea utilităților pe care majoritatea cetățenilor deabia mai fac față să le poată achita.Care este reacția și contribuția autorităților la stoparea acestor fenomene antisociale și infracționale?!Nu ne-am făcut destul de râs în întreaga lume din cauza acestei categorii de cetățeni,nealiniate niciunui fel de comportament social și legal în cadrul unei comunități?Unde vreți să ajungem prin astfel de comportamente primitive și degradante?
Obs. pe 26 August 2021, 05:31
#8
Detalii #4
Pentru demiterea cui, a lui? Sau aruncași si tu o vorbă, așa sa te afli în treabă?!
Rica pe 25 August 2021, 16:48
#7
raspuns
La protest ñu o sa fie decât mama copiilor.Pacat.
Rrrespect Eugen Grigore ! pe 25 August 2021, 16:30
#6
Omul trebuia declarat Erou Național
https://playtech.ro/stiri/povestea-soferului-care-a-omorat-24-de-ti**ni-dupa-ce-i-a-calcat-cu-camionul-regimul-ceausescu-a-tinut-totul-ascuns-26553
CETATEAN. pe 25 August 2021, 16:13
#5
O idee.
FIIND CAZ PENAL, PROTESTUL AR TREBUI SA AIBA LOC IN FATA PARCHETULUI. INTRUCAT POLITIA SI PARCHETUL SUNT VECINE(MA REFER CA INSTITUTII) MANIFESTATIA LE VIZEAZA PE AMBELE. CA SA PUN PUNCTUL PE "I", INTREB: DE CE ESTE NECESARA ATATA TRAGERE DE TIMP PENTRU UN CAZ SIMPLU?ORICUM, PE SARMANII COPII NU-I MAI INVIAZA NIMENI.
Mie. pe 25 August 2021, 12:49
#4
Se lauda Musat ca aduna semnături pentru demitere.
Un fost militian cu apucaturi de dictator prost se lauda prin oraș ca aduna el semnături.O face numai cind este sub influenta băuturilor alcoolice.Chiar credeați acest lucru.Corb la corb nu și scoate ochii.Oricum omul nu mai are viitor politic.Un slugarnic și un impostor.
Anchetator pe 25 August 2021, 06:59
#3
Raspuns
Păi și dacă sint în concediu ce sa va fac? Așteptați sau dacă nu sa ia dosarul cei de la județ ca sunt mai deștepți.
Mihai pe 25 August 2021, 06:55
#2
.
Cînd va fi protestul ca vreau sa vin ? Vreau sa le transmit și eu ceva milițienilor din Turnu Măgurele.
Albanezu pe 24 August 2021, 22:46
#1
Iuliana vrea dreptate
Se va ocupa special de acest caz, Iuliana Dinu, ea știe foarte bine ce are de făcut
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.